Modelka Gábina Dvořáková vzkazuje Noidovi: Čekám, že mě pozveš na večeři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Modelka Gábina Dvořáková vzkazuje Noidovi: Čekám, že mě pozveš na večeři!

Gábina by se nechala od Noida pozvat na večeři.
Gábina by se nechala od Noida pozvat na večeři. (Foto Aha! - Jan Tůma, Natinuel, ara)

Nový pár ve světě showbyznysu, modelka Gabriela Dvořáková (23) a Václav Noid Bárta (32), se rozhodl mlžit. Sice je paparazzi fotografové načapali, jak se posilnění alkoholem potácejí noční Prahou a cestou se vášnivě líbají, oni ale tvrdí, že jsou jen kamarádi. Oba dva adepty na nový vztah jsme proto nezávisle na sobě vyzpovídali. Jak se jejich odpovědi liší a shodli se vůbec v něčem? Gabriela prostřednictvím Aha! dokonce Noidovi poslala tajný vzkaz!

Gabriela Dvořáková

„Byli jsme spolu jednou venku, dali jsme si panáka a prostě se to nějak zvrtlo. Jsme oba Štíři, takže energičtí lidi, co mají rádi adrenalin. Ale přes noc jsme spolu nezůstali. Dali jsme si jen tu pusu, protože jsme byli připití, ale žádný vztah to rozhodně není. Napíšeme si, ale nechodíme spolu a zatím rozhodně neplánujeme budoucnost. Nepozval mě ani na večeři,“ navádí Gabriela »nenápadně« Noida k akci!


Václav Noid Bárta

„Ale jo, jsme v kontaktu, ale nějak to nepřeháníme. Jsme si sympatičtí a myslím, že na panáka ještě určitě zajdeme, když jsme oba svobodní a nezadaní. Je to velice sympatická holka a jsem z ní mile překvapen. Působí úplně jinak, než jak ji prezentují média. Myslím si, že spoustu informací o ní je zkreslených,“ dojímá se drsňák Noid.

Má nové rty, jako káčátko!

Gabriela je nejen modelka, ale hlavně chytrá holka. Dušuje, že s Noidem nic nemá a je proto na lovu. A jak jinak ulovit boháče než na sexy plné rty! „Nechala jsem si horní ret  trošku přifouknout,“ smála se Gábina na otvíračce kosmetického salonu. Do rtíků si nechala aplikovat kyselinu hyaluronovou a teď tak trošku připomíná kačátko.



Přečtěte si
mnpv
13. 4. 2013 • 20:09

dokonce i nenalíčená vypadá dobře. Hloupá také nebude.  

danuska555
13. 4. 2013 • 16:14

 Proc to ty kravo,, nereknes primo Noidovi - doma? Vlacis to pres media! No je videt, ze i takovou srackou, se chces. Z v i d i t e l n i t !! Jses uboha - pacientka...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.