Bohdalová riskuje: Měsíc od operace chce ujít 5 kilometrů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bohdalová riskuje: Měsíc od operace chce ujít 5 kilometrů!

Jiřina se vydá na pochod proti rakovině prsu.
Jiřina se vydá na pochod proti rakovině prsu. (Martin Přibyl / Blesk)

Zahrává si se zdravím. Jiřina Bohdalová (81) před měsícem podstoupila náročnou operaci kolene. Měla nařízenou přísnou domácí rekonvalescenci a nyní chce riskovat. Umínila si totiž, že ujde pětikilometrovou štreku.

Bohdalová ještě před časem nemohla vůbec chodit. Dokonce musela zrušit i veškerou svou práci, včetně divadelních představení. Nyní se však už herečka evidentně cítí lépe, protože ohlásila svůj návrat do práce, dokonce už má za sebou jedno představení.

„V červnu přijde v plné parádě na plac,“ prozradil režisér Zdeněk Zelenka. Jenže zřejmě neví, že začátkem června chce dát herečka svému kolenu pořádně zabrat. Chystá se totiž i se svou dcerou Simonou Stašovou na pochod proti rakovině prsu.

„Zavolala mi máma a ptala se, jak je pochod dlouhý. A pak si dala závazek, že pokud ty její kolena budou do června dobrý, tak ty kilometry s námi ujde,“ práskla na svou matku Stašová.



Přečtěte si
zlobit
15. 4. 2013 • 13:52

Souhlas, ať jde kam chce a nevrací se. A Až bude mít zdravotní problémy tak ať jí to dají zaplatit. Už by měla vědět, že zdraví je přednější, místo aby byla ráda, že ve svém věku je "použitelná" tak se dělá "zajímavou".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.