Ubytujte se u Josefa Abrháma! Tenhle luxusní hotel vyženil +GALERIE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ubytujte se u Josefa Abrháma! Tenhle luxusní hotel vyženil +GALERIE

Čtyřhvězdičkový hotel v centru Litoměřic Josef Abrhám mladší vyženil
Čtyřhvězdičkový hotel v centru Litoměřic Josef Abrhám mladší vyženil (Koláž Ahaonline.cz)

Josef Abrhám (57) a Libuše Šafránková (59) o svého jediného syna Josefa (36) strach mít nemusí. Přiženil se totiž do rodiny slavného litoměřického malíře a mecenáše Jana Grimma. A vyženil tak i renesanční palác v centru Litoměřic, který teď slouží jako luxusní hotel.

Manželkou Josefa Abrháma mladšího je pětatřicetiletá Denisa Grimmová, která je zároveň režisérkou. Její otec bohužel před rokem zemřel, na pohřbu mu byl jak Abrhám starší, tak Libuše Šafránková, která dokonce pronesla smuteční řeč. Denisa a Josef mají dvě děti – Josefa (6) a Toníčka (4).

Rodinně Grimmů, do které se Abrhám mladší přiženil, patří hotel Salva Guarda, který je v Litoměřicích pojmem. A podle svědků v jeho kulturním sále Josef dokonce někdy hraje na saxofon nebo bicí. Jeho zesnulého tchána si stále ve městě velmi považují. „Janu Grimmovi se podařilo v Litoměřicích oživit kulturní život. Podílel se na některých akcích nejen osobně, ale i finančně,“ prozradil Blesku starosta Ladislav Chlupáč s tím, že Grimm byl uznávaným mecenášem města.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.