Jirka Krampol se sápe na krásné ženy… a Hanka doma pláče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jirka Krampol se sápe na krásné ženy… a Hanka doma pláče!

Jirka Krampol má pro krásné ženy slabost...Hanka to těžce snáčí
Jirka Krampol má pro krásné ženy slabost...Hanka to těžce snáčí (koláž Ahaonline.cz)

Zatímco Hanku Krampolovou (51) trápí neustále bolesti kolene, její manžel Jiří (75) vyrazil za zábavou. A ve společnosti krásných žen se tak rozžhavil, že na svou nemocnou manželku nejspíš dočista zapomněl!

Natáčení soutěžní show Máme rádi Česko si Jiří Krampol pořádně užil. V týmu vedeném Jakubem Prachařem mu totiž dělaly společnost krásné ženy – zpěvačka Leona Machálková a herečka Kristýna Nováková-Fuitová. Po každé správné odpovědi tak následoval polibek, který bude nejspíš Hanka Krampolová v neděli v televizi sledovat s nelibostí. Sama se totiž kvůli zdravotním komplikacím už několik měsíců nehne z postele a společnost jí děla jen fenka Žanetka.


Jiří Krampol měl v Leoně Machálkové velkou oporu. Muzikálová hvězda je totiž původním povoláním učitelka, takže jí otázky většinou nedělaly problém. Konkurence je ovšem silná. Tým vedený Fanánkem spoléhá na vědomosti Miroslava Etzlera, Terezy Kostkové a badmintonisty Petra Koukala, který si v rámci soutěžního zápolení nechá orazítkovat svém pozadí. Druhý díl soutěžní show Máme rádi Česko bude v neděli večer k vidění na Primě.
Video se připravuje ...





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.