Podraz ve Farmář hledá ženu: Pepa tajil milenku, jeho nápadnice zdrhly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podraz ve Farmář hledá ženu: Pepa tajil milenku, jeho nápadnice zdrhly!

Helena se vrhla na Pepu
Helena se vrhla na Pepu (TV Prima)

Reality show Farmář hledá ženu vyústila v nečekané drama. Pepa totiž své nápadnice celou dobu vodil za nos! Tajný románek ho málem stál vyřazení se soutěže.

Když šel Pepa s pravdou ven, jeho nápadnice ochotně vyklidily pole. V jeho zaneřáděné domácnosti by stejně nový domov nikdy nenašly. Dům prolezlý kočičí močí tak rády uvolnily osudové ženě, která nečekaně zasáhla do reality show.


Farmář totiž celou dobu udržoval tajný románek s Helenou, která jej sama oslovila. „Už po prvním e-mailu jsem si řekl – to by mohla být ona!“ řekl nadšeně Pepa, který oklamal Janu, Hanku a Anetu. To ho ale netrápí, protože jeho srdce patří nové lásce.

Helena pracuje jako záchranářka zvířat a na Pepově farmě je tak ve svém živlu. Klisna Beruška je spojí dohromady a připraví jim romantické chvilky.
A jak se vyvíjí situace u Jany, Zdeňka, Mirka a Ládi? Sledujte Farmář hledá ženu ve čtvrtek na Primě!



Přečtěte si
savaroman
19. 4. 2013 • 08:19

Pořad nesleduji, nebo jen když jsou jinde reklamy tak to přepnu.Sdílím předešlý názor. Pokud někdo poruší pravidla tak má být vyřazen.

qvitek.j
12. 4. 2013 • 11:14

 Porušil pravidla= vyřadit..

bibi-oliver
12. 4. 2013 • 08:22

 Pepa se přihlásil do soutěže porušil pravidla tak jaké pokračování v soutěži?jen si chtěl udělat reklamu a udělal si ji jako podrazák.holky ubytoval skoro v konírně ve špíně a smradu,bez jídla protože on nejí,a novou kterou poznal přes e mail hned k sobě do čistého a ona klidně s ním dál pokračuje a ještě není rozvedená ,ale co se zase neudělá pro reklamu,nevím proč televize dovolila jeho pokračování v tomto pořadu.už si podle včerejška dělá web.stránky protože jak tam bylo řečeno kdo je nemá jakoby nebyl.doufám že pro spoustu lidí není nebyl a nebude důvěryhodný

dandova
11. 4. 2013 • 13:39

 tohle někdo sleduje, jo.

jity
11. 4. 2013 • 10:18

Udělaly holky dobře, že zdrhly, vždyť je to nějaký cvok. Už kvůli tomu jak se k nim choval, musely spát ve smradu a kdyby si neuklidily tak i v bordelu. Tato barbína co má se mu na nějaký statek vys.... Ta se bude chtít jen udržovat a užívat si.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.