Jana Paulová hubne raketovou rychlostí. Prozradila svou dietu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jana Paulová hubne raketovou rychlostí. Prozradila svou dietu!

Paulová se udržuje přísnou dietou.
Paulová se udržuje přísnou dietou. (Foto Aha! – Mária Rušinová, EPA, ara)

Jistě všichni máte v paměti boubelatou smolařku, kterou ve filmu Deník Bridget Jonesové ztvárnila americká herečka Renée Zellweger (43). Té po skončení natáčení zůstala kila navíc, kterých se ale dokázala pomocí proteinové diety bleskurychle zbavit. A přesně do stejného shazování špeků se pustila usměvavá herečka Jana Paulová (58). Potřebuje to ale vůbec?

„Divadelní kostýmy jsou neúprosné, už osm let se musím vejít do té stejné velikosti, takže se prostě musím hlídat. Navíc se chci líbit manželovi,“ řekla Aha! Jana Paulová, která je majitelkou tak pevného pozadí, že by jí ho mohla závidět leckterá dvacítka.

Nic ale není zadarmo a Jana přiznala, že se celý život musela hlídat a vyzkoušela snad všechny diety světa! „Žádnou dietu jsem nikdy nenechala bez povšimnutí a všechny je poctivě vyzkoušela. Teď se mi ale nejvíc osvědčila proteinová dieta, kde jsou ty výsledky vidět hrozně rychle. A navíc podobnou držela kolegyně Zellweger,“ přiznala herečka, kdo ji při shazování faldů nejvíce inspiroval.



Autor:  pet

Přečtěte si
hillaarkaa
13. 4. 2013 • 08:11

ty radši zalez po deku,nevylejzej a nepiš nikam  

3hillaarkaa3
12. 4. 2013 • 09:02

Dřív než vypustíš svůj proteiV či cokoliv jiného,zasloužilo by si to kontroly  

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.