Dejdarův "povedený" švagr-zabiják: Objevila se další děsivá fakta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dejdarův "povedený" švagr-zabiják: Objevila se další děsivá fakta!

Martin Dejdar má v současné době velké starosti. Od svého švagra Švába se okamžitě distancoval.
Martin Dejdar má v současné době velké starosti. Od svého švagra Švába se okamžitě distancoval. (Koláž Ahaonline.cz)

Populární herec Martin Dejdar (48) prožívá těžké chvíle a obrovské životní zklamání. Jak se ukázalo, jeho švagr Michael Šváb (45), tedy vlastní bratr jeho manželky Daniely, je velký gauner. Zapleten je dokonce do brutální vraždy podnikatele Petra Vlacha (†72) a hrozí mu doživotní trest! Bohužel, příbuzné, si člověk nevybírá…

Černá ovce rodiny, za sebou nechával jen dluhy

Má to slavný herec ale pech. Svého »šváru« celý život tahal z malérů a snažil se mu pomáhat. Přizval ho k byznysu. Založili spolu produkční firmu M.D.M. Production, natočili film Panství (1999), které jako producent měl na starosti právě Šváb. Projekt ale skončil obrovským dluhem, který »samozřejmě« musel ze svého zatáhnout herec. „Trvalo deset let, než jsem všechny dluhy splatil,“ přiznal před časem sám Dejdar.

Kasal se, že pro natáčení získá Johna Malkoviche…

I po tomto fiasku svému příbuznému ale podával pomocnou ruku. Seznámil ho s režisérem Otakárem Schmidtem a Šváb se stal producentem jeho filmu Eliška má ráda divočinu (2000). Že by se konečně postavil na vlastní nohy a začal žít spořádaný život? Ani náhodou… V roce 2001 byl Šváb podle informací deníku Právo nepravomocně odsouzen na 6,5 roku za zpronevěru 11 milionů korun. „Pro natáčení seriálu Bídnici měl sehnat hereckou hvězdu Johna Malkoviche. Nesehnal ho, ale peníze si nechal,“ prozradil nám člověk, který byl do projektu zapojen.


Zdrcený Dejdar: Ať je potrestán!

O čtyři roky později skončil Šváb už ve vazbě. Obviněn byl z únosu. S majitelem prestižní koňské stáje Academy Radimovice Markem Šebesťákem si domluvil obchodní schůzku ve Francii. „Místo toho skončili na jiném místě, kde ho Šváb vydíral,“ popsal náš policejní zdroj. Jako přes kopírák teď podle policejního obvinění společně s dalšími čtyřmi kumpány vylákali do Francie na obchodní schůzku českého podnikatele Petra Vlacha. Ten už ale takové štěstí neměl, bezcitně ho zastřelili. A to byla i pro Martina Dejdara poslední kapka. „Pokud někdo spáchal těžký zločin, ať je po právu potrestán, ať je to, kdo je to!“ prohlásil Dejdar. Jak je z jeho slov patrné, nad příbuzným už zlomil hůl dávno. „Nestýkal jsem se s ním víc, než bylo nutné. Nezajímalo mě, co dělá, nejsem za nikoho odpovědný. S jeho aktivitami nemám nic společného,“ dodal ještě.

Objasní se zmizení Moťovského?

A pozor! Policisté nevyloučili, že stejným způsobem jako zastřelený Vlach, zemřel i bývalý šéf soutěže Miss ČR Jan Moťovský (41). Ten před pěti roky zmizel také v Nice. Loni ho soud prohlásil za mrtvého. „Hned mě napadlo, že mohl být Honza jejich obětí. Jeho zmizení mělo stejný průběh. Měl obchodní schůzku ve Francii, v Nice, a tam také zmizel,“ uvedl Roman Moťovský, bratr známého podnikatele. „S Martinem Dejdarem jsme se s bratrem znali a udržovali takový polospolečenský styk. Švába jsme ale neznali. Nevybavuji si, že by se o něm brácha někdy zmiňoval,“ dodal Roman Moťovský.


 



Přečtěte si
hanaafricana
8. 4. 2013 • 08:35

Tak on je v tom namočenej i Malkovich? Já myslela, že jenom Ozzák.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.