Paroubková přiznala: Manželství s Jirkou mi zničilo kariéru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paroubková přiznala: Manželství s Jirkou mi zničilo kariéru!

Petra Paroubková si manželství pochvaluje. Až na jednu věc...
Petra Paroubková si manželství pochvaluje. Až na jednu věc... (Aha!)

Manželka Jiřího Paroubka (60) Petra (39) je tak trochu tajemná. Vlastně nic o sobě dosud neprozradila. Teď konečně promluvila ve velkém rozhovoru. Kromě toho, že dle očekávání vynášela svého manžela do nebes, však v jednu chvíli zaváhala. To když přišla řeč na její kariéru…

Petra, profesí překladatelka, prý nikdy nezalitovala toho, že si Jiřího Paroubka vzala. Ostatně, jinou odpověď by od ní nikdo asi stejně nečekal. Prý pozná, když chce s někým zůstat. Po krátké odmlce pak ale zamyšleně prohlásila: „Ale ano, kariérně mi to hodně uškodilo. Málokdo chtěl jako tlumočnici manželku politika, navíc levicového, což pro některé znamená kontroverzního,“ prozradila Blesk magazínu Petra, která prý z toho byla půl roku hodně frustrovaná. Dnes je ale se situací smířená a tvrdí, že by stejně s tlumočením jednou skončila.

Připomeňte si slavné video s cvičícím Jiřím Paroubkem:

Video se připravuje ...

Petra Paroubková také prozradila, že při prvním setkání jí byl její budoucí manžel nesympatický a nechápala, proč z něj lidé mají přehnaný respekt. Také prý býval hodně zachmuřený, což je pro něj typické občas i dnes. Mimochodem, Petra přišla do Česka ze Slovenska a byla pořádnou divoženkou. Vymetala pražské bary a v podniku Radost, kde v té době začínaly mezi omladinou frčet drogy, měla dokonce věrnostní kartu. Ona se prý nikdy drog ale nedotkla. Zato do sebe zvládla kopnout tři rumy a pět ginů s tonikem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.