Osmany Laffita: Tekhle sexy obléknul zpěvačku Mistu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Osmany Laffita: Tekhle sexy obléknul zpěvačku Mistu!

Mista s Osmanym Laffitou
Mista s Osmanym Laffitou (Lukáš Dvořák)

Slovenská zpěvačka Mista se zbavuje image hodné holky a mění se v sexy dračici. Prsty v tom má návrhář Osmany Laffita.

„Dříve jsem měla před focením ostych, ale spadlo to postupem času, i možná díky modelům Osmanyho, které jsou sexy a přitom podtrhují ženskost a dají vyniknout křivkám ženského těla,“ prozradila zpěvačka, která se rozhodla, že jeden ze tří nových Osmanyho modelů si zahraje i v jejím novém klipu.

„Ještě se rozhodnu jaký, ale jeden z nich určitě. Nejlíp jsem se cítila v bílém kalhotovém outfitu, klip k novému singlu Feel the Breeze, budu natáčet už za pár dní, nový singl vyjde poprvé v Německu začátkem dubna,“ prozradila zpěvačka, které se v showbyznysu neřekne jinak než slovenská Lady Gaga.

A nebyl by to Osmany, kdyby jeho modely nebyl šik a sexy. V červenočerném outfitu s krátkými šortky tak vynikly štíhlé nohy Misty.

„Tyto modely jsou mladistvé, přiléhavé, krátké, hodně sexy a jsou inspirovaná samozřejmě Mistou,“ prozradil Osmany.

Mista má za sebou turné Show Me po Česku a Slovensku, v létě chystá start turné s názvem Feel the Breeze. V současné době patří mezi jedničky českých hitparád.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.