Tohle je skutečná tvář sexbomby Pamely Anderson! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tohle je skutečná tvář sexbomby Pamely Anderson!

Pamela Anderson - žena dvou tváří
Pamela Anderson - žena dvou tváří (koláž Ahaonline.cz)

Hvězda Pobřežní hlídky láká muže na svou tvář a dekolt už několik desetiletí, aniž by se na ní nepříznivě podepsal čas. Jak ale Pamela Anderson vypadá mimo záři reflektorů?

Ve skutečnosti je to žena jako každá jiná, tedy až na její silikonové přednosti. Když se Pamela vydala do kavárny, myslela si, že ji nikdo nepozná. Fotografové jí ovšem byli v patách a zachytili sexbombu tak, jak si to určitě nepřála.


Tato Pamela Anderson totiž rozhodně nepřipomíná nestárnoucí krásku, jejíž svůdné pohledy zdobí obálky prestižních časopisů. Podívejte se v galerii na Pamelu v »civilu«!





Autor:  cam

Přečtěte si
martas6
5. 4. 2013 • 20:02

Jj, vlevo vidím prostě mámu dvou docela velkých kluků, prima ženskou a kamarádku do nepohody. Ošklivá není, je jí prostě 45 mebo 46, tak jak má vypadat? Nechat si natáhnout kůži až na záda? Souhlas, oxallis - vypadá jako normální obyčejná ženská a podle toho, co jsem slyšel, jak se stará o syny a tak, je mi fakt sympatická. Něco jiného je image a něco jiného běžný život.

martas6
5. 4. 2013 • 20:00

Jak je nenalíčená, vypadá sympaticky a sluší jí to tak nějak víc než s tím válečným malováním. Není jí dvacet, tak co, jak má vypadat? Aspoň nemá koutky za ušima, jako někteří "Kašpárková" - např. V. Principal, P. Presly nebo z našich D: Havlová! Vypadá na svůj věk, ale vypadá dobře a je sympatická, přijde mi jako fajn ženská!

catherin4
5. 4. 2013 • 14:30

Je dobre vyzita a to aj na fotkach s make-upom. Furt sa oblieka a lici ako keby mala 20 a vysledok je len ten, ze vyzera jak zostarnuta bordelmama ktora sa za kazdu cenu silou-mocou drzi svojho remesla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.