Rána pro Lumíra Olšovského: Kolega Pavel Soukup se ho štítí kvůli homosexualitě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rána pro Lumíra Olšovského: Kolega Pavel Soukup se ho štítí kvůli homosexualitě!

Pavel Soukup a Lumír Olšovský se setkají v Cestách domů
Pavel Soukup a Lumír Olšovský se setkají v Cestách domů (koláž Ahaonline.cz)

Herec Lumír Olšovský se kvůli své orientaci setkal s nepříjemnou reakcí přímo z vlastních řad. Pavel Soukup jej v divadle odsoudil za jeho homosexualitu.

I mezi herci se stále najdou konzervativní jedinci, kteří nerespektují odlišnost druhých. Nenávist od Pavla Soukupa navíc přišla jako blesk z čistého nebe. S Olšovským totiž byli dobrými přáteli, ale když se Lumír rozpovídal o svém soukromí, Soukup na něj dočista zanevřel.


„Pavel Soukup si prostě ode mě odsedl, když jsem mu řekl, že mám kluka a rozvádím se. Od tý doby jsme si už nepovídali, do tý doby mi říkal synáčku,“ rozpovídal se Olšovský o nepříjemném zážitku na Frekvenci 1.

S Pavlem Soukupem se teď ovšem bude často setkávat, protože si společně zahrají v seriálu Cesty domů. Bude pokrytecký Pavel Soukup pokračovat ve svém přesvědčení a vyhne se svému kolegovi i na place?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.