Míša Maurerová o krachu manželství: Raději ztratím partnera, než samu sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Míša Maurerová o krachu manželství: Raději ztratím partnera, než samu sebe!

Míša Maurerová s partnerem Milanem Kožíškem
Míša Maurerová s partnerem Milanem Kožíškem (PETR NOVOTNÝ / Aha)

Jeden nevinný polibek stačil k tomu, aby se herečce Míši Maurerové (33) po 11 letech zhroutil vztah s Milanem Kožíškem, otcem jejích dvojčátek Pepíka a Madlenky.

Dnes už je Míša smířena s tím, že věci nelze vrátit zpět. Po úletu vznikla mezi ní a manželem propast, která zabránila dalšímu soužití. „Všechno se to dá popsat jedním mottem, které praví, že aby člověk neztratil sám sebe, musí holt někdy něco bolestně ztratit. Myslím, že je čas rozseknout všechny spekulace. Ano, s manželem jsme se rozešli,“ řekla Maurerová otevřeně pro iDnes.cz.

S Milanem Kožíškem však chtějí nadále fungovat jako rodiče, aby jejich děti rozchodem co nejméně strádaly. Herečka je s koncem manželství smířená a začíná novou životní éru. Přesto se nemůže zbavit výčitek.


„Lhala bych, kdybych tvrdila, že mi to není líto. Je, mrzí mě to, je to třetina mého života. Byli jsme spolu jedenáct let a za těch jedenáct let jsem žila s člověkem, který mě nějak ovlivňoval, se kterým jsem sdílela vzpomínky i zážitky, přátele, prostě všechno. Mrzí mě to,“ dodala Maurerová, která není dosud připravena na nový vztah.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.