Vendula Svobodová se nečekaně přede všemi rozplakala. Zjistili jsme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vendula Svobodová se nečekaně přede všemi rozplakala. Zjistili jsme proč!

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (herminapress.cz)

Je to silná žena a zakusila si hodně. Vendule Svobodové (41) život zasadil nejednu ránu. Všechny ustála. Nyní ji ale fotografové zachytili, jak se neubránila pláči…

Prezidentka Kapky naděje je v nemocnici jako doma. Tentokráte do pražského Motola na návštěvu k nemocným dětem přinesla nejen nové potřebné přístroje, ale také hračky, sladkosti a hlavně přivedla známé osobnosti, aby dětem nemocným leukémií rozzářila oči.

Jenže když Marian Vojtko (40) zazpíval píseň Nespravedlivý Bůh z muzikálu Drakula, bylo vymalováno. „V tu chvíli to pro mě bylo velmi emočně náročné. Vzpomněla jsem si na dcerku,“ popsala důvod pláče Svobodová, jejíž dcera Klárka zemřela na leukémii ve svých čtyřech letech.



Přečtěte si
kukuru.kuku
30. 3. 2013 • 12:24

odobné příspěvky píší ubožáci, stále víc lidí kolem nás jsou nepřejícní zapšklí závistivci. Vendula pomáhá a i když je to po smrti dcerky, tak to je prostě fakt a nemá cenu přemýšlet nad tím,jestli by to dělala i bez té své osobní tragédie.Smrt Karla Svobody, to taky nikdo nedokázal,že by měla na tom nějakou účast /i kdyby se předtím pohádali, byla to jeho volba-ukončit život, asi trpěl už déle depresemi/.Až tady někdo z vás zažije smrt dítěte, tak muže soudit...

kukuru.kuku
30. 3. 2013 • 12:23

podobné příspěvky píší ubožáci, stále víc lidí kolem nás jsou nepřejícní zapšklí závistivci. Vendula pomáhá a i když je to po smrti dcerky, tak to je prostě fakt a nemá cenu přemýšlet nad tím,jestli by to dělala i bez té své osobní tragédie.Smrt Karla Svobody, to taky nikdo nedokázal,že by měla na tom nějakou účast /i kdyby se předtím pohádali, byla to jeho volba-ukončit život, asi trpěl už déle depresemi/.Až tady někdo z vás zažije smrt dítěte, tak muže soudit....

illis
29. 3. 2013 • 20:29

To mluvíš předpokládám o sobě, jinak bych si musela myslet, že jsi hodně primitivní tvor , ovšem v tvém případě spíše netvor. Už aby byla diskuze pouze registrovaných pod vlastním jménem.

pohadkamaje
29. 3. 2013 • 16:19

Správná kur*va dokáže v pravou chvíli uronit slzu

sugar2
29. 3. 2013 • 16:02

Zejmě má všechzno svoji příčinu, a je důsledek něčeho špatného. Bohužel. Člověk dostal svobodu konání a často je to nad jeho síly. Neukočírujeme některé situace , přijde pád a modřina. Nemůže za to Bůh, ale my nebo naši předci. Vše zlé může být poučením a tedy i přínosem. Jen skutečný hlupák se nepoučí a jede stále stejně dál.Každému přeji hodně sil, prozření, schopnost se zamýšlet a rozlišovat dobré a špatné. To jen základ životního úspěchu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.