Po smrti Michala Dočolomanského prosáklo tajemství: Ve stáří se stal homosexuálem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Po smrti Michala Dočolomanského prosáklo tajemství: Ve stáří se stal homosexuálem!

Michal Dočolomanský své tajemství střežil až do smrti.
Michal Dočolomanský své tajemství střežil až do smrti. (Koláž Ahaonline.cz)

Předevčírem si všichni filmoví a divadelní fanoušci připomněli nedožité 71. narozeniny herce Michala Dočolomanského, který u nás proslul zejména díky komedii Adéla ještě nevečeřela. Zemřel, když mu bylo 66 let, zabila ho rakovina plic. Ať teď se provalilo jeho velké tajemství…

Už když byl Michal Dočolomanský nemocný, se objevovaly první informace o tom, že v pokročilém věku změnil svou sexuální orientaci. A tyto spekulace zesílily po rozvodu s manželkou Martou, se kterou strávili více než 20 let. Podle serveru Topky.sk, který nové zjištění přinesl, byl poslední roky života oporou nemocného herce televizní technik Alexander Godo. Dočolomanský ale o tomto vztahu nikdy mluvit nechtěl. Když však do časopisu Slovenka poslal otevřený dopis, použil už spojení "můj partner".

Komentovat to, jak to skutečně bylo, se odvážil až po smrti slavného herce jeho dlouholetý přítel Oldo Hlaváček ve své knize. Hlaváček byl dlouholetým kolegou Dočolomanského a dlouho s ním sdílel divadelní šatnu. V knize mimo jiné vzpomíná: „Potřeboval jsem od něj půjčit vrtačku. Míša měl představení, a tak mi řekl, abych si pro ni k němu domů skočil, než dohraje. Když jsem zazvonil, otevřel mi náš společný přítel – velmi populární zpěvák, o kterém se vědělo, že je jinak orientovaný. Ptal jsem se ho, co tam dělá, a on mi odpověděl, že čeká na Míšu s večeří. Marta tam nebyla,“ prozradil na citlivé téma Hlaváček.

Po tomto odhalení se prý Dočolomanský na čas ztratil a s nikým nechtěl mluvit. „Nevím, co se stalo, ale zřejmě u Míši nastal určitý zlom a vpadnul do toho, ani nevěděl jak. Říkám to proto, protože kvůli tomu měl jednou položenou hlavu na mém rameni a plakali jsme oba nad jeho neštěstím, že se mu přestaly líbit ženy,“ dodal Hlaváček.
Zbývá dodat, že Dočolomanský byl dlouhá léta ženatý se svou ženu Martou a mají spolu dvě děti. Pak se ale rozvedli.



Přečtěte si
prasulka
18. 7. 2014 • 10:11

prasulka
18. 7. 2014 • 10:10

prasulka
18. 7. 2014 • 10:10

prasulka
18. 7. 2014 • 10:10

prasulka
18. 7. 2014 • 10:09

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.