Ochotská a její kapitální úlovek Rosol: Potvrdili, že spolu randí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ochotská a její kapitální úlovek Rosol: Potvrdili, že spolu randí!

Rosol s Ochotskou poprvé na oficiální fotografii.
Rosol s Ochotskou poprvé na oficiální fotografii. (Facebook M. Ochotské)

Že to ale trvalo! Moderátorka Novy Michaela Ochotská (28) se dlouho marně snažila mlžit o tom, kdo byl skutečným důvodem jejího rozchodu s podnikatelem Michalem Exnerem (34). Až teď ze společné dovoleném s tenistou Rosolem (27) vzkázala to, co stejně každý věděl, tedy že jsou pár.

Michaela Ochotská je prý zase šťastná. A stále si stojí za tím, že až doteď byli s Rosolem jen kamarádi, proti čemuž nicméně hovoří fotky, kvůli kterým se s Míšou podnikatel Exner rozešel. Na nich byla Michaela Ochotská přistižena na schůzce s Rosolem. Ovšem až teď Míša přiznala, že jde o vážný vztah. "Momentálně jsem spokojená a štastná, je nám spolu moc hezky. Jak dlouho to vydrží, ukáže jen čas," řekla Prásku Ochotská a konečně tak i Lukášovi umožní, aby o novém vztahu otevřeně mluvil a nemusel stále dokolečka mlžit.

Když totiž před pár týdny Rosol na své facebookovém profilu napsal, že se s Míšou milují, musel to nejspíš na nátlak krásné moderátorky během několika hodin zase stáhnout. Teď už tyhle dvě hrdličky nemusí nic tajit a novou lásku si konečně užívat bez omezení. Škoda, že to nešlo bez těch polopravd a mlžení…



Přečtěte si
franckajagrova
26. 3. 2013 • 23:48

Zlatokopka Machová,která si ve svých 22letech pojistila hokejistu Červenku dítětem,rozdává na fb rozumy : Veronika Machová Zrejme ti, pro ktere je Misa ********, nemaji asi tak krasny vztah a maji celozivotni problem si vubec nekoho najit a byt zamilovany!Vy, konkretni idioti, vy se vubec nevyjadrujte a nechte tomuto krasnemu, mlademu paru klid a nevnucujte jim svuj nazor! On je totiz vubec nezajima. A vite jaky vyznam ma slovo zlatokopka?Zena bez rozumu, bez penez, zavisla na cizi osobe!Misa, ktera je hlavni hvezdou novackych tel.zprav ma urcite svych penez tolik, aby se o sebe dokazala postarat sama!NazdaR Potrefená husa hnusa se ozvala ! Aneb zlatokopky sobě !

franckajagrova
26. 3. 2013 • 17:09

http://isport.blesk.cz/clanek/svet-hvezd-skandaly/104460/stepanek-a-vaidisova-krize-byl-s-ochotskou. html http://www.superspy.cz/sport/2927-vycurana-ochotska-uhani-tenistu-stepanka Ochotské, která již chodila s Tomášem Ujfalušim (33) a randila s Martinem Ručinským (40), Alanem Babickým (44) či Petrem Nedvědem (39), se dostal do hledáčku pohádkově bohatý tenista Radek Štěpánek (32). Míšu láká vůně peněz a pozlátko slávy, a tak jí nedělá vrásky na čele ani fakt, že Štěpánek nepatří mezi zrovna pohledné muže. Dokonce si nedělá starosti ani s mnohem podstatnějším faktem, že se úspěšný sportovec nedávno oženil s kolegyní Nicole Vaidišovou (22). „Michaela chce vedle sebe hlavně někoho bohatého a slavného. Na to si zvykla, už když chodila s Ujfim, a jen tak ze svých požadavků nesleví,“ nechala se slyšet blízká kamarádka blonďaté moderátorky, která se z pochopitelných důvodů rozhodla zůstat v anonymitě.

franckajagrova
26. 3. 2013 • 16:17

..Novotného nemusím,tyhle 2 popsal naprosto přesně : Pavel Novotný já nic neříkám, já vám to, Lukáši, přeju, myslím, že nevydařené manželství + škola od Míši vás dokonale připraví na další soužití se ženami. Veškeré výdaje, které si budete jednou vyčítat, berte prostě jako školné... Hodně štěstí oběma, bavíte nás neskutečně!

franckajagrova
26. 3. 2013 • 12:28

Jinak je Rosol na svůj věk dost plešatej,hubenej a ošklivej.. ale slečně Ochotské na vzhledu nikdy nezáleželo,hlavní je pro ní co má její partner v peněžence a na kontě !

franckajagrova
26. 3. 2013 • 12:27

Njn,tebe Ochotská holt nepodvedla s Rosolem jako Exnera nebo jak se jmenoval !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.