Anna Kulovaná z Ordinace: Dítě si vzít nenechala, je v sedmém měsíci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Anna Kulovaná z Ordinace: Dítě si vzít nenechala, je v sedmém měsíci!

Anička Kulovaná je šťastná. Čeká druhého potomka.
Anička Kulovaná je šťastná. Čeká druhého potomka. (TV Nova / Blesk)

To se opravdu povedlo. Nejvyšší česká herečka Anna Kulovaná (31), jež má úctyhodných 182 cm, si v Ordinaci v růžové zahradě nechala dítě vzít. Ve skutečnosti ho ale se svým přítelem čeká!

Těhotenství v seriálu k Aničce nějak patří. Na výsluní ji v roce 2008 vytáhl režisér Karel Smyczek. Nabídl jí jednu z hlavních rolí v Dobré čtvrti, kterou ČT ode dneška reprízuje. Pak se herečka dostala do Rodinných pout a Velmi křehkých vztahů. „Ty skončily naštěstí včas. Byla jsem ve čtvrtém měsíci,“ vzpomíná Kulovaná. Narodila se jí dcera Žofinka (3). „Chceme ještě další dítě,“ hlásala tehdy nadšeně Anna. A co řekla, to taky splnila. Na cestě je další potomek.

Přitom herečka, která v Ordinaci představuje lékařku Eriku Janskou, musela podle scénáře před pár týdny na interrupci. V opravdovém životě se už se svým partnerem těší, jak se rozrostou na kvarteto. „Je velké štěstí, že máme na hlídání babičky. Můžu si tak užít mateřství i práci,“ raduje se Kulovaná. Podle informací Aha! by potomek měl přijít na svět už za dva a půl měsíce. Svatba ale hned tak nebude, herečka prý svého partnera miluje, a to je nad všechny papíry.

Přečtěte si
winterfreshka
27. 3. 2013 • 11:56

Vzpomeňme,kolikrát otěhotněla v seriálech např.paní Antalová .Co jsou komu platné peníze a kariéra,když nepoznají dětský úsměv,první krůčky,promoce,svatby a pomoc ve stáří

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.