Ponížená Heidi Janků: Okradl ji podvodník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ponížená Heidi Janků: Okradl ji podvodník!

Heidi Janků
Heidi Janků (pro Aha! - Petr Kozlík)

S tím nepočítala! Zpěvačka Heidi Janků (50) má velké starosti. Naletěla totiž podvodníkovi, který ji obral o nemalé peníze. A nejenom ona! Vyšlo najevo, že Josef Frühauf, který se vydává za bohatého podnikatele, okrádá lidi jako na běžícím pásu.

Heidi si na maturitní ples své dcery objednal člověk, který se vydával za pracháče. Zpěvačce slíbil honorář 40 tisíc korun. „Celý večer jsem moderovala, stužkovala děvčata, dělala dražbu, a když přišlo na placení, tak to už pána nebylo,“ postěžovala se deníku Aha! Janků, která naletěla jako malá školačka a teď neví, jak z toho ven. Proto se rozhodla, že totožnost podvodníka zveřejní na svém facebooku.

„Ten pán se jmenuje Josef Frühauf a pravděpodobně bydlí v Mostě. Objednává si služby, které potom neplatí. Vyloženě si ze mě dělá legraci! Sháním co nejvíc informací k dalšímu postupu,“ vysvětlila Janků. Jenže zpěvačka také zjistila, že jí podvodník zřejmě ani nebude mít z čeho zaplatit. „Na toho pána je vypsáno 22 exekucí. Dokonce mi lidé napsali, že je to v Mostě známá figura už deset let. Prý provozoval benzinovou pumpu a neplatil zaměstnancům. Nechápu, jak je možné, že stále běhá po svobodě,“ prozradila deníku Aha! rozčilená Heidi.


Nenaletěla však sama, ale s ní i zpěvák Davide Mattioli a dokonce i samotná škola! „Ta měla potíže se sálem. On ho sice objednal, ale nakonec musela všechno zaplatit škola. Jinak by nikoho do sálu vůbec nepustili,“ vysvětlila zpěvačka, která už se honoráře asi nedočká.
„Nepředpokládám, že peníze někdy uvidím. A po pravdě, už je ani nechci. To by zase mohl někoho obrat,“ tvrdí Janků, která tak varuje ostatní celebrity, aby se měly na pozoru.



Přečtěte si
zadnice
27. 3. 2013 • 10:39

U nás díky našim "posra.cům" a "politikům" je vše možné a veškeré zlodějiny pravicově povoleny a beztrestné!!!

klotilda
27. 3. 2013 • 09:31

Po třiceti letech v branži,v zemi kde je minimální hodinovka necelých 50,-Kč,skákne na příslib čtyřiceti tisíc za moderování maturáku v Mostě jen...nikdo. Nebo jen začínající nadšenec bez agenta.Ale po třiceti letech mezi supy?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.