Rychtář u soudu vyhrožoval i soudci! A zase mu to v pohodě prošlo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Rychtář u soudu vyhrožoval i soudci! A zase mu to v pohodě prošlo...

Agresivní Rychtář u soudu.
Agresivní Rychtář u soudu. (Foto Aha! – Pavel Machan)

Peklo u soudu! Z obyčejného stání umí asi jen Josef Rychtář (54) udělat pořádné divadlo. Přestože se Iveta Bartošová (46) soudního jednání nezúčastnila a muselo být odročeno, o poprask se postaral její obdivovatel Zdeněk Macura (38). S Rychtářem se pohádali do krve! A co víc, Rychtář se nebál vyslat jednu ze svou výhružek i samotnému soudci. A ono to prošlo...

Nikdo neví, co vlastně Macura dělal u soudu, před kterým stanul Rychtář za přečin nebezpečného vyhrožování exmanželce Darině a její právničce Věře Sedloňové. A nejenom to. Prý měl vyhrožovat i kamarádce Dariny – Dagmar, a to rovnou se zbraní v ruce!

„Přijel jsem podpořit paní Sedloňovou. Někdo už s tím násilníkem musí udělat pořádek,“ vysvětlil deníku Aha! Macura. Dokonce se vloudil i na jednání. Když ho uviděl v soudní síni Rychtář, dostal hysterický záchvat. „Pane soudce, ať jde ten člověk, který mi ničí život, pryč. Říká, že chci zabít Ivetu. Jinak odejdu já a bude konec,“ vyhrožoval Rychtář, který ze soudu zjevně neměl vůbec žádný respekt. Nějak mu nedocházelo, že je to on, kde se dí na lavici pro obžalované a chybělo jen už jen to, aby si soudce poslal do nedalekých lahůdek pro pár chlebíčků. V případě konfliktu s Macurou nakonec soudce nemusel ani nic říct, a Macura hned odešel.

Jenže všechno spočítal Ivetinu milenci venku. „Ty násilnický hovado! Mlátíš ženský!“ pustil se do Rychtáře Macura. A nadával i jeho synovi Honzovi. „Ty si stejný jako tvůj táta. Mám tě ve stejném šuplíku jako tvého otce,“ řval na Honzu. To si Rychtář nenechal líbit a Macurovi vyhrožoval. „Ani se ke mně nepřibližujte! Dejte mi pokoj, nemusel byste to přežít, nebo dostanete přes držku,“ vybafnul na Macuru Rychtář.

Bartošová naštěstí incidentu nemusela přihlížet. Jako jedna z hlavních svědkyň se k soudu nedostavila, a tak byl odročen. „Iveta nepřijela kvůli té dopravní nehodě. Má nařízený klid na lůžku, předložím soudu lékařskou zprávu,“ omlouval ji Rychtář.



Výkřiky

Ty násilnické hovado! – Macura

Nemusel byste to přežít, nepřibližujte se! – Rychtář



Přečtěte si
vrtajzub
27. 3. 2013 • 13:52

majolka - " AKY IŠIEL, TAKU NAŠIEL " terazky to sedí ?

vrtajzub
27. 3. 2013 • 13:41

keby sme sa dočítali, že sudca mal oslie uši, preto ho Rychtař násilne vyzliekol z taláru, zaujal jeho miesto a sám ukončil celú kauzu a anuloval obvinenia zo skutkov, ktorých sa nikdy nedopustil.Kocurkovo de jure aj de fakto.

martas6
22. 3. 2013 • 19:18

Ale no tak, majolko, sranda musí bejt, ne? Z rychtyho se mi fakt obrací kufr, je to humusoid projevem i zjevem, plesnivý špinavý dědek primitiv, nic víc, dobře se k sobě se špindírou Blivetou hodí. Nepraní ve špíně žijící nemytí nečesaní špinavci s hnědým chrupem - ztělesněný hnus, oba dva.

blackpetr
22. 3. 2013 • 16:39

To si "prý" myslím taky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.