Pomeje bude konečně tátou: Kuklová ani Bartošová by nebyly dobré mámy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomeje bude konečně tátou: Kuklová ani Bartošová by nebyly dobré mámy!

Jiří Pomeje s Andreou
Jiří Pomeje s Andreou ( Foto Aha! – Roman Souček, Marek Pátek)

To bylo včera slávy. Ornella Štiková (20) opustila se synem Quentinem pražské Podolí za účasti kamer a fotoaparátů. Nejsledovanější miminko ale celou cestu prospalo. A zatímco malý Quentin dřímal, radostí skákal Jiří Pomeje (48), který bude tátou. Včera ho v podolské porodnici ujistili, že dítě i maminka Andrea (24) jsou v pořádku.

„Jsem šťatný, všechno je zatím v pořádku,“ potvrdil Aha! radostnou novinu Pomeje. Už se těší, až bude doprovázet svou krásnou ženu z porodnice, což by mělo být v čase padajícího listí. Jirka má za sebou sice dvě manželství, ale Michaela Kuklová ani Iveta Bartošová mu miminko nedopřály.

 „Chtěl jsem ho vždycky. Ale v předchozích dvou manželstvích se k tomu ani neschylovalo. Vždycky to bylo, až bude kariéra, až budou peníze, až bude zázemí. Dneska jsem ale hrozně rád, že žádný dítě nemám, protože tak můžu jít do tohohle vztahu s čistým štítem,“ řekl nedávno Blesk magazínu Jiří.

 

Bude Andrea stejně šťastnou maminkou jako Ornella? Jizva po císařském řezu jí ale dává ještě pořádně zabrat. Naštěstí má synek pochopení a nechá mámu odpočívat. Hodnější miminko abyste prý pohledali. „Má pro mě pochopení. Nají se a spinká,“ usmívala se s úlevou novopečená maminka. Nechtěli jsem ji nervovat pořekadlem, že když jsou děti jako malé hodné, vyberou si to pak i s úroky v pubertě!



Přečtěte si
b.r.s.a
4. 4. 2013 • 11:35

Proč přebral ??? Vždyť Vy taky můžete někomu až smrdět.

b.r.s.a
4. 4. 2013 • 11:34

nevyšiluju,ale fakt je ten,že ho mám docela ráda.Ať je takovej nebo jinej , ta jeho někomu příjemná někomu ne ,holt každej jsme nějakej. Přeju mu krásný mimčo a hlavně ať už mu to vyjde.

hakari.takara
21. 3. 2013 • 16:36

taky nějak přebral. Od krásné Kuklové (a i Iveta byla ještě před deseti lety kus) to dotáhl až na nemastnou a neslanou Andreu, která je tak nesympatická, až to smrdí.

jan.klub
21. 3. 2013 • 11:45

Pomik pujde na mateřskou a Andrea bude pracovat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.