Krampolová sebou zase třískla! Viníkem je prý leštěnka na parkety | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krampolová sebou zase třískla! Viníkem je prý leštěnka na parkety

Hanka Kramplová toho v poslední době moc nenachodí. Po uklouznutí na schodech zasáhly nevyzpytatelné parkety.
Hanka Kramplová toho v poslední době moc nenachodí. Po uklouznutí na schodech zasáhly nevyzpytatelné parkety. (Koláž Ahaonline.cz)

Další nešťastný pád! Už už se zdálo, že Hana Krampolová (51) má v léčbě zlomeného kolene to nejhorší za sebou. Po třech měsících rehabilitace se manželka herce Jiřího Krampola (75) konečně těšila na to, že odhodí berle. Bohužel už zase nemůže chodit!

To je snad začarované. Hana Krampolová se kvůli zraněné noze opět sotva vleče. „Uklouzla jsem doma na vyleštěných parketách,“ postěžovala si se slzami v očích. Rentgen ukázal, že si natáhla vazy. A to je velice bolestivé zranění.


Hanka to už špatně snáší, protože si od bolestí ještě ani pořádně neodpočinula. Ze schodů spadla začátkem prosince, když šla venčit fenečku Žanetku. Zlomila si koleno. Následovala operace, při níž jí lékaři v pražské Nemocnici Na Františku museli voperovat šrouby. Od té doby trpěla jako zvíře. Byla odkázaná na manželovu pomoc, ten ji zpočátku nosil i na záchod. „Strašně jsem se těšila, že budu soběstačná. Navíc mi dal Jirka k výročí svatby cestu k moři. Bojím se, že pojedu o berlích,“ slzela zoufalá Hanka.

Bojí se o práci

Aby toho nebylo málo, dostala Krampolová nabídku, aby se stala patronkou nadace Dar sluchu. Jako bývalá učitelka v mateřské škole by se v rámci toho starala hlavně o neslyšící děti. Hanka se už moc těšila, že s nimi bude zpívat a tancovat, že bude užitečná. „Nevím, proč mě osud tak pronásleduje. Moc bych chtěla zase běhat a být zdravá,“ posteskla si zoufale.

Facebook:gallery:false:false:false




Přečtěte si
fizi
22. 3. 2013 • 18:29

Včera na leštěnce,dnes na moči.Ten pes se venčí doma na svůj koberec???No,to teda musí být síla!Nepochopím.I když nebudu moct chodit,venčení si zařídím,ale tito dva,zřejmě věčně ožralí,nemají na psa čas.Toho bere milostivá ven,jen když jde krást aby pod něj ten lup schovala.Dovedete si představit,jak to tam musí čpět? Jdu blejt velebnosti-fuj.

hejhej
22. 3. 2013 • 17:36

Na super.cz je informace,že ten její pes se vymočil na plovoučku a ona na tom uklouzla.Musejí mít doma pěkný bordel,když ani nevyvenčí včas psa a on si dělá "značky"po bytě.Fuj!!

ivkanatka
22. 3. 2013 • 09:02

Tak té bych nesvěřila ani psa, natož dítě !!!!!! Asi jsou v té nadaci slepí a hluší všichni !

herecka
21. 3. 2013 • 23:39

Pokud Krampolová tu leštěnku vypila, pak uvěřím,ž e za pád může leštěnka. Jinak věřím, že je viník jinde, co ALKOHOL, Haničko??? P.S. Že by Krampolová v tom jejich svinčíku doma leštila parkety, tomu nemůžu uvěřit ani omylem....

fafinek
21. 3. 2013 • 19:16

Chtělo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.