Maláčová ukázala těhotenské bříško: Alkoholu se ani netkne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Maláčová ukázala těhotenské bříško: Alkoholu se ani netkne!

Michale Maláčová zářila na všechny strany
Michale Maláčová zářila na všechny strany (Image CZ)

Ředitelka České Miss Michaela Maláčová-Bakala (41) představila na tiskové konferenci deset finalistek soutěže krásy, které nepochybně zaujaly všechny přítomné. Pozornost upoutala i samotná Maláčová. Hned u vchodu s úsměvem odmítla nabízené šampaňské a místo toho se osvěžila neperlivou Aquilou.

Ve volných šatech, které měla na sobě, se jí zřetelně rýsovalo těhotenské bříško. Veřejnost tak může přestat spekulovat o jejím těhotenstvím, protože to je nyní více než jasné. A soudě dle jejího úsměvu se na budoucího potomka velice těší.



Tiskovky se letos stejně jako v předchozích letech zúčastnily i vítězky předchozích ročníků České Miss, jako například Lilian Sarah Fišerová. Ta na akci přišla s berlemi kvůli zlomené noze. Prozradila, že si zranění způsobila při tanci, který je jejím velkým koníčkem. Bohužel si nohu zranila natolik, že jí museli lékaři vsadit do nohy šrouby a bude je mít další rok. S tancem se tak na nějaký čas může rozloučit.

Libor Bouček, který s misskami cestoval i na exotické Filipíny, prozradil, že už se svojí manželkou nesdílí společnou domácnost. Jako moderátor České Miss se předvede už v sobotu.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.