Zuzanu nutil přítel k potratu. Odmítla a teď je hvězdou internetu! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zuzanu nutil přítel k potratu. Odmítla a teď je hvězdou internetu! +VIDEO

Zuzanina volba: Zachránit život dítěte za cenu ztráty vztahu
Zuzanina volba: Zachránit život dítěte za cenu ztráty vztahu (Youtube.com)

To je příběh jako z Hollywoodu. Zuzanu přivedl přítel do jiného stavu, ale když mu tu radostnou zprávu přednesla, změnil se. Prohlásil, že pokud nepůjde na interrupci, opustí ji! Nešťastná dívka dlouho přemýšlela, nakonec se ale rozhodla být svobodnou matkou.

Možná si řeknete, že takto smutných příběhů se odehrává spousta, tenhle ale má svým způsobem šťastný konec. Byť je celá záležitost pro Zuzanu stále hodně bolestivá. „Říkal mi, že když se dítěte vzdám, můžeme dál zůstat spolu. Jinak ne,“ prozradila mladá maminka v Teleránu televize Markíza. Tam byla pozvána, protože se doslova přes noc stala slavnou. Jak?

PODÍVEJTE SE NA VIDEOKLIP SE ZUZANOU:

Příběh Zuzany zaujal slovenského rappera Petra Sedliačika alias Sekyho. Ten se o všem dozvěděl od jeho současné přítelkyně. Během deseti minut měl prý napsaných několik řádků nové skladby. Když pak matce malého Vilka nabídl hlavní roli, okamžitě souhlasila. Chytlavá píseň se okamžitě stala hitem a nenechává nikoho lhostejným. Snad proto, že podobné životní dilema řešila už řada žen. A řada z nich se rozhodla jinak než Zuzana. Zajímavý je i závěr písně, kde její hlavní představitelka sděluje osobní vzkaz všem mladým ženám.

1459572:gallery:true:true

Autor:  ph

Přečtěte si
colombina
26. 3. 2013 • 10:07

tak hlavně ať ale nenatahuje pracky na dávky kvůli tomu, že je sama - otec dítka jí jasně řek, že ho nechce a nebude s ní, tak ať si teď nestěžuje. Ovšem obávám se, že se mýlím a že dotyčná už dojí slovenský státní rozpočet a kapsy spoluobčanů

britva
20. 3. 2013 • 16:27

hlavně, že to nemá s cikánem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.