Pavel Bobek (75) na Andělech: Na pódiu nechal všechny síly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pavel Bobek (75) na Andělech: Na pódiu nechal všechny síly

V sobotu byl na Andělech zpěvák uveden do Síně slávy.
V sobotu byl na Andělech zpěvák uveden do Síně slávy. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hurda, Alexandr Malachovský)

Kariéra jednoho z nejpopulárnějších českých zpěváků Pavla Bobka (75) se zřejmě chýlí ke konci. Po zdravotních problémech se srdcem sice legenda country stále vystupuje, jak ale bylo vidět na sobotním předávání cen Anděl, stojí ho to hodně sil.

Vleklé trable po operaci chlopně se na Bobkovi nepřehlédnutelně zapsaly. Problémy s chůzí, mluvou i zpěvem jsou patrné na první pohled. „Přesto, v jakém zdravotním stavu pan Bobek je, dorazil na generální zkoušku a před přímým přenosem byl prvním z vystupujících, kdo přišel. A stejně jako všichni ostatní účinkující, zazpíval naživo,“ tvrdí zdroj ze štábu Andělů. Při zpěvu si však musí Bobek raději pomáhat napsaným textem a při chůzi má pro jistotu po boku někoho, kdo ho podepře. Kvůli zdravotním komplikacím musí omezit i koncerty. Vloni jich měl úctyhodných 28, na letošek má naplánovány zatím jen pouhé tři.




Přečtěte si
pasadena
18. 3. 2013 • 08:21

Moc mě potěšilo že si konečně také někdo všiml že máme tak skvělého zpěváka a ocenil ho.Jen mi ho bylo strašně líto jak ho to stálo velké úsilí vůbec jen dojít na podium ,mluvit a dokonce zazpívat.Už by měl jen odpočívat a těšit se z toho,jakou radost lidem dával.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.