"Jsi můj anděl," špital Dyk těhotné Vilhelmové na Andělech +VÝSLEDKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

"Jsi můj anděl," špital Dyk těhotné Vilhelmové na Andělech +VÝSLEDKY

Anděl 2012: Vojtěch Dyk s Tatianou Vilhelmovou
Anděl 2012: Vojtěch Dyk s Tatianou Vilhelmovou (Aha! -Pavel Machan, Martin Hurda)

Členové Akademie populární hudby v sobotu v pražském Průmyslového paláci rozhodli o držitelích Cen Anděl. O netradiční začátek slavnostního večera se postaral moderátor Leoš Mareš, který si společně s dalšími tanečníky skočil světový hit Gangnam Style se svéráznými českými slovy.

To bylo nicméně, co se týká překvapení, všechno. Vítězové jednotlivých kategorií byli totiž poměrně očekávání. Cenu pro zpěváka roku si odnesl Vojtěch Dyk, který nicméně ve svém projevu roztomile poděkoval svému andělu - Tatianě Vilhelmové, která seděla v první řadě s pěkně se zakulacujícím bříškem.

Cenu pro skupinu roku si odnesla skupina Kryštof, která měla celkem šest nominací. Kluci sice na pódiu řekli, že cenu opravdu nečekali, ale to jim asi nikdo nevěřil. Získali totiž i cenu za album roku (Inzerát). Zpěvačkou roku se stala Aneta Langerová, která, ruku na srdce, se od dob SuperStar posunula hodně dopředu a její projev je prostě famózní. Objevem roku se stala skupina Zrní, nejlepší videoklip měl Cafloff Boris a jeho Falling, cenu za nejlepší skladbu si odnesli za Coco Charlie Straight.

Zbývá dodat, že do Síně slávy byl uveden Pavel Bobek, který na pódium došel s asistencí, protože už velmi špatně chodí. Celou dobu se pak musel opírat o židli. Vysloužil si každopádně po právu dvakrát aplaus vestoje... Zvlášť, když pak na závěr zazpíval, samozřejmě živě.



 

 



Autor:  ph

Přečtěte si
danuska555
18. 3. 2013 • 00:23

vilhemovka je stara'plesataa krpata. aoskliva ludra..Ten dlouhej. Dyk se na ni atejne vysere, az si cuchne k mladsi..

danuska555
18. 3. 2013 • 00:18

Snad ani chlap.Kdyz se zadiva do takove kurvy co ne hala dve deti a sla za laskou. Tak potom na co ji je treti, kdyz -premysli jen- rozkrokem. Je stara'....vyzila a temer bez vlasu, a jeste se necha obskakovat takovym- debilem!To budou teda rodice, to chci. videt.

britva
17. 3. 2013 • 19:51

ta lesba Aneta Langerová jen ty kozy by si měla nechat trochu přifouknout

qwertina
17. 3. 2013 • 15:06

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.