Bartošová měla vážnou autonehodu! Dostala smyk na ledu, vylétla ze silnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bartošová měla vážnou autonehodu! Dostala smyk na ledu, vylétla ze silnice!

Ivetě se lepí smůla na paty. Po koncertu havarovala!
Ivetě se lepí smůla na paty. Po koncertu havarovala! (Koláž Ahaonline.cz)

Možná nepozornost, možná příliš emocí z vystoupení, možná prostě shoda náhod. Iveta Bartošová a Josef Rychtář cestou z vystoupení ve Frenštátu havarovali a skončili v nemocnici ve Valašském Meziříčí.

Cestou z vystoupení vyletělo auto s Bartošovou a Rychtáře mimo silnici, zřejmě kvůli zledovatělé silnici. Informaci o nehodě potvrdil i Rychtář. „Jsme v nemocnici, jde o lehčí zranění,“ prohlásil uklidňujícím tónem s tím, že zraněni byli další čtyři lidé. Kromě Ivety to měli být podle všeho zvukaři. kterým se ale údajně téměř nic nestalo. Nejhůř to odnesl Rychtář, ale také Iveta, která prý utrpěla zranění hrudníku.

„Ivetu přivezli plačící do nemocnice na nosítkách. Byla celá rozlámaná,“ řekl webu Super.cz zdroj z nemocnice. Podle dostupných informací šlo o chybu Rychtáře, který passata řídil a na kluzké vozovce nezvládl řízení. Podle svědků působil Rychtář během koncertu velmi nervózním dojmem a byl agresivní na novináře i fotografy. Je možné, že se odrazilo i na jeho schopnosti se koncentrovat na řízení.

Informaci o nehodě potvrdila i policie. "Ve 4:15 ráno havaroval passat u Valašského Meziříčí ve směru na Hustopeče nad Bečvou. V levotočivé zatáčce dostal smyk a vjel do do příkopu," řekl Blesku.cz mluvčí policie Vladislav Malcharczik a dodal: "V autě sedělo pět osob. Všichni museli být ošetřeni."

Bartošová prý podepsala revers a z nemocnice i s Rychtářem odjela. Škoda na automobilu je zhruba 150 tisíc korun.

Přečtěte si
pilif.99
17. 3. 2013 • 09:30

Ale, vypitka si hraje na princeznu Dianu???

pilif.99
17. 3. 2013 • 09:29

Chlast. Štěstí, že tam nejel nikdo další, koho tihle dva blbci mohli ohrozit. Škoda, že tam nebyl pořádný strom!

pilif.99
17. 3. 2013 • 09:28

Chlast, nic jiného. A ještě mohli ohrozit někoho dalšího, tihle dva blbci. Škoda, že tam nebyl pořádný strom, mohlo být vymalováno jednou pro vždy.

franckajagrova
17. 3. 2013 • 00:45

Nenabušil to nový auto schválně ? Kvůli vyplacení pojistky.. ale má smůlu,byl pod vlivem ! Takže platit bude spíš on !

franckajagrova
16. 3. 2013 • 21:47

..reportáž o nehodě byla na primě v hl.zprávách ! Nově Rychtář řekl jen jděte do pr..le.,primě se obsáhle vyjádřil na místě nehody !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.