Seniorce (63) nestačil důchod: Vrhla se na prostituci a je za vodou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Seniorce (63) nestačil důchod: Vrhla se na prostituci a je za vodou!

Beverly Roberts zraje jako víno
Beverly Roberts zraje jako víno (Profimedia.cz)

Vyžít s důchodem je problém nejen pro české seniory. Stejnou situaci řešila i Britka Beverly Roberts (63), která se rozhodla využít své stárnoucí tělo k prostituci.

Mezi poskytovatelkami sexu je tato dáma raritou a může se spolehnout na stálou klientelu vyžadující specifické erotické praktiky. Sex s babičkou je totiž tajným snem nejednoho muže. A Beverly jim za finanční odměnu své povadlé tělo ráda poskytne k hrátkám.



Za týden zvládne tato zkušená prostitutka uspokojit až 30 mužů a měsíčně si přijde v přepočtu na 150 000 korun.  Sexuální služby pro ni navíc mají další přínos. Vášnivé dovádění s muži údajně zpomaluje její stárnutí a netrpí zdravotními komplikacemi jako její vrstevnice, které se doma věnují vnoučatům.


1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
hillaarkaa
18. 3. 2013 • 11:03

Za vodou je,ale v tento věk může už jen žužlat Velké štěstí,že já už na důchod jsem předem zajištěná

abvydavatelstvi
18. 3. 2013 • 10:15

Sex je opravdu zdravý a omlazuje ale přináší i jiné rizika.... pokud se žena živi prostituci může chytit nějakou pohlavní nemoc nebo AIDS.... Každá mince má dvě strany..... pravda je ta že nadrzenemu chlapovi je celkem jedno kam ho strčí... hlavně že se má chvíli dobře.... a chlapi potřebují sex mnohem častěji než ženy ...proto i hodně využívají služby prostitutek a potom se poslusne vrací domů k manželkám.... živit se prostituci po šedesátce kdy baba vypadá jak vyzdimany citron je dost perverzni.... a pochybuji že těch zákazníků má tolik jak se píše... co se týká prostituce tak si myslím že už ty doby kdy se dalo vydělat jsou dávno pryč.... teď je plno inzerátu kdy si užívají zdarma jeden s druhým....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.