Hanka Mašlíková: Psa posílá do VIP školky – internet a vlastní autobus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hanka Mašlíková: Psa posílá do VIP školky – internet a vlastní autobus!

Mašlíková a její psí rodina. Ke dvěma čivavám si před několika týdny pořídila leopardího psa. Všichni se museli vměstnat do bytu 2+1.
Mašlíková a její psí rodina. Ke dvěma čivavám si před několika týdny pořídila leopardího psa. Všichni se museli vměstnat do bytu 2+1. (Aha! – Petr Novotný)

Čtyřnozí miláčkové dnes mají servis, o jakém se lidem ani nesní. Přesvědčil se o tom i Drago Hanky Mašlíkové, který má ve psí školce k dispozici vysoký komfort.

Známá sexbomba si pracovně odskočila do Nízkých Tater, kde na Visit fashion show v jasné předváděla své vylepšené tělo v těsné kombinéze. Vedle zasněžených svahů si užila i odpočinek v aquaparku a občerstvení u Ondrášovka ice baru.

Kvůli náročnému programu se nedokázala postarat o svého psího mazlíka Draga, který s ní nemohl vyrazit na Slovensko. Svou nepřítomnost mu však Hanka bohatě vynahradila. Poslala jej do psí školky, kde si užíval stejný komfort jako jeho majitelka v Tatrách.

„Byla jsem úplně paf, když se mě zeptali, zda chci pro něj poslat školní autobus a dopřát mu internet na pokoji. To jsem se opravdu chechtala,“ divila se modelka těmto vymoženostem. Její Drago ale internet ani psí autobus nevyužil.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
kateee
15. 3. 2013 • 07:45

přijímáte učitelky...nám zvyšují počet dětí na třídě,a dramaticky snižují platy , myslím si,že jako učitelka psů placená CELEBRITAMI a ne státem ,na tom budu líp...pošlete kontakt

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.