Hana Maciuchová odmítá nové role: Kvůli Töpferovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hana Maciuchová odmítá nové role: Kvůli Töpferovi?

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (Profimedia.cz)

Je hvězdou nekonečného seriálu Ulice, hraje v mnoha pražských divadlech. Jen v Divadle na Vinohradech, v jehož souboru působí od roku 1971, se skoro neobjevuje. Chvíli to dokonce vypadalo, že Hana Maciuchová (67) prestižní pražskou scénu opustí. Nakonec v ní zůstává. Jenže odmítá nové role, které jí nový šéf vinohradské scény Tomáš Töpfer (62) nabízí. Proč?

Töpfer o Maciuchovou velmi stojí. Ona ale do této chvíle jeho nabídky nevyslyšela. „Hanička má trvalou nabídku ke spolupráci v našem divadle. Jde jen o to, kdy najdeme společný termín, protože je velice vytížená,“ napsal na stránkách divadla Töpfer. Herečka nyní vystupuje na Vinohradech pouze ve hře Ideální manžel, nejbližší představení ji čeká až 20. května. „Měla ale 12. března svůj Večer bez líčidel,“ poukázal ředitel Töpfer na to, že Hana před pár dny na prknech domovského divadla divákům vyprávěla zajímavé historky ze života.

To je ale vše, na čem se s ní zatím domluvil... Je za tím nějaký osobní blok, nebo jen hereččino pracovní vytížení jinde? Jak se podařilo magazínu Aha! TV zjistit, pokud jde o natáčení seriálu, Ulice Maciuchové zabere zhruba dvanáct dní v měsíci. Do toho ale v průběhu uplynulých měsíců nazkoušela dvě nová představení pro pražské scény – od podzimu hraje s Jaroslavem Satoranským (73) v Řeznické představení Ještěrka na slunci a na počátku března měla v Ungeltu premiéru hra Růžové brýle, kde hraje se Zuzanou Bydžovskou (51).

 

K tomu stále hraje v představení Žena Vlčí mák, s kterým jezdí po celé republice. Zda se na Vinohradech bude objevovat více v příští sezoně, nebo zda je mezi herečkou a ředitelem Vinohrad nějaký problém, ukážou další týdny...



Přečtěte si
hillaarkaa
23. 3. 2013 • 19:26

Večerníček se jmenoval Krakonošská pohádka,ty jedna teto z Horní Dolní,Hovínkojc

az007
21. 3. 2013 • 15:24

Tenhle člověk dělá všechno zásadně jen a jen pro svůj prospěch, a to bez jakýchkoliv skrupulí. Hrát nemusí umět dobře, ale dobré je to pro něj, politik nemusí být dobrý, ale dobré je zo pro něj, ředitel - to samé, atd. Co po takovém charakteru chcete??? Já tedy, hlavně ať už neotravuje život ostatním a všude se nezviditelňuje. Není důvod.

joudajoudovy
20. 3. 2013 • 09:18

od pocatku sve herecke kariery hraje pouze steky a kdyby se nedal na politiku, zustane jako radove krovi... za komousu zdatne statoval v socialistickem filmu a nebranil mu k tomu ani jeho zidovsky puvod. co asi rezimu odvadel? je zname, ze udavaci nemuseli byt z rad komousu. a jeho pud sebechachovy mu dava nadeji prezit v jakemkoliv rezimu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.