Modelka Pavelková si koleduje o malér! Muslimy dráždí sexy nahotou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Modelka Pavelková si koleduje o malér! Muslimy dráždí sexy nahotou!

Romana Pavelková ukázala Arabům dlouhé štíhlé nohy.

Romana Pavelková ukázala Arabům dlouhé štíhlé nohy.
 (Foto Facebook)

Modelka Romana Pavelková (28) si udělala pracovní výlet do Spojených arabských emirátů (SAE), kde točí svůj televizní pořad. Zdejší lidé, kteří jsou zvyklí na ženy zahalené od hlavy až k patě, byli v šoku, když si do ulic vyrazila jen v sexy kraťasech a minišatičkách. Takhle se tam na ulici nevychází!

Blonďatá modelka se sotva stihla aklimatizovat po návratu z Kaprunu, kde s přítelem brázdila alpské sjezdovky, a už nasedala do letadla mířícího do horkých Spojených arabských emirátů. Místním mužům tam určitě zvýšila teplotu ještě o pár stupňů, když se po ulicích města Abú Dhábí promenovala v džínových kraťasech sotva zakrývajících zadeček a odhalila tak svoje štíhlé nohy.
Islám totiž přikazuje ženám chodit zahalené v takzvaných burkách, přes které není vidět ani milimetr kůže. S tím si ale Romana hlavu nedělala a střídala sexy oblečky jeden za druhým. Nakonec si ale vyzkoušela i tradiční šaty, které tam ženy na veřejnosti běžně schovávají pod burkou.

Co přikazuje móda v SAE?
Ženy vyznávající islám by se na veřejnosti měly zahalit do burky, což je oděv zakrývající celou postavu, obličej a vlasy. V některých oblastech je povoleno, aby žena ukázala oči, případně celý obličej, vlasy však musí zůstat pod šátkem. Pod burkou nosí žena běžné oblečení, které příliš nepobuřuje, v něm se však může ukázat jen doma ve společnosti žen nebo svého manžela. To platí i pro cizinky, které by se měly halit obdobně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.