Oldřich Navrátil musel zmizet z obrazovky: VYHAZOV? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Oldřich Navrátil musel zmizet z obrazovky: VYHAZOV?

Oldřich Navrátil natáčení šest dnů v týdnu nestíhá...
Oldřich Navrátil natáčení šest dnů v týdnu nestíhá... (TV Prima)

Herec Oldřich Navrátil (60) zmizel z obrazovky. Loni s velkou vervou rozjížděl na Prima Family pořad Reportéři na vaší straně. „Vzal jsem to jako výzvu. Ukážeme divákům, jak funguje zdravý selský rozum,“ hlásal herec. Teď je pryč. Dostal padáka? Nebo snad on dal košem Primě?

Pro diváky, kteří na něj byli zvyklí, to byl šok. Navrátil se z obrazovky ztratil jako pára nad hrncem. Bez vysvětlení se místo oblíbeného herce, kterého všichni znají jako Nádeníčka z Básníků, objevily na obrazovce hvězdy zpravodajství.


„Olda Navrátil dal televizi košem.Má spoustu pracovních závazků, nemohl točit každý den. Když televize rozšířila vysílání na šest dnů v týdnu místo jednoho, musel natáčení zredukovat,“ vysvětlil dobře informovaný zdroj. Vedení televize vzniklou situaci vyřešilo tím, že přijalo novou krev. Moderování pořadu se tak ujali vedle herce i osvědčení reportéři. Po Oldřichovi se slehla zem.


Copak se už Nádeníček v Reportérech nikdy neobjeví, ptají se zklamaně diváci? „Objeví se podle svých časových možností. Jen jsme rozšířili tým moderátorů,“ vysvětlil Aha! televizní mluvčí Václav Mazánek.



Přečtěte si
jity
14. 3. 2013 • 10:03

Ani se nedivím, já bych také nechtěla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.