Sladký život Kateřiny Zemanové (19): Krásná vila a úslužný řidič... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sladký život Kateřiny Zemanové (19): Krásná vila a úslužný řidič...

Kateřina Zemanová bude následující léta žít díky tatínkovi jako princezna.
Kateřina Zemanová bude následující léta žít díky tatínkovi jako princezna. (Aha! - Pavel Hofman, David Malík, Slávka Červená)

Z paneláku do vily! Taková změna čeká dceru prezidenta Miloše Zemana (68, SPOZ) Kateřinu (19), která se spolu s rodiči brzy přestěhuje do hradní Lumbeho vily. Po dlouhém váhání, kde se rodinka na pět let usadí, rozhodla první dáma.

Ještě o víkendu na Kateřinu čekali bodyguardi u vchodu paneláku v pražských Stodůlkách. Nehostinné sídliště ale i oni brzy opustí. Prezident se totiž rozhodl, že nebude obývat přímo hradní prostory, ale vilu nedaleko Jeleního příkopu. On sám chce žít v blízkosti přírody, ale hlavně jeho žena Ivana si přeje psa. Konkrétně štěně zlatého retrívra.

Volba sídla je pochopitelná – sbírat psí hovínka na dlažebních kostkách hradního nádvoří není příliš pohodlné!


Prezident včera také odtajnil jména svých nejbližších spolupracovníků. Žádné překvapení se nekonalo. Jeho mluvčí bude Hana Burianová, která za něj mluvila během předvolební kampaně, zahraniční odbor povede bývalý diplomat Hynek Kmoníček. A kdo bude kancléřem? V tomto případě sáhl do své věrné strany. „Patrně příští týden podepíši jmenovací dekret – novým kancléřem jmenuji pana Vratislava Mynáře,“ uvedl Zeman včera v pořadu Partie v televizi Prima. Šéf Strany práv občanů – Zemanovců ale bude muset svou stranickou funkci přenechat někomu jinému.



Přečtěte si
honzina
13. 3. 2013 • 14:11

souhlasím s vámi co se týče pánů Zemana i Schwanzenberga, ale nesouhlasím s tou tetkou, paní Zemanová jen nestojí o takovouhle pozornost, podstrojená bylateda příšerně, ale počkejte za chvíli, vizážisti si jí vezmou do parády.

honzina
13. 3. 2013 • 14:08

že se tady tvrdí, že pan Zeman vyhrál s nadpoloviční většinou, ale já se nějak nemůžu dopočítat, volilo 60% lidí, 40% se na to vybodlo, protože nestáli ani o Zemana ani o Schwarzenberga, takže pokud umím počítat je Zeman prezidentem 30% lidí, 30% volilo knížete a zbytek nevolil. No a ta jeho dcrunka se na to všechno jen klepe, ještě nebylo po inauguraci a ten hajzlík rozcapenej si nechal vládním vozidlem rozvážet svoje kamarádíčky z diskotéky, na to tady peníze jsou, co????? Ale přidat důchodcům, na to není!!!!!!!!!!!Jděte i s Kačenkou do p.r.d.e.l.e!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hillaarkaa
13. 3. 2013 • 12:01

Tak,táák-z někoho tu kape modrý sliz

zamlzena
12. 3. 2013 • 19:42

Něco se naučil ale nic moc, napříkald si drobí do motýlka. Přečtěte si hodnocení čeké mentality psychologem Hubálkem který dnes zemřel.... je to velmi výstižné.

mariama
12. 3. 2013 • 16:48

Zloba ve mne opravdu neni, spis zklamani nebo presvedceni v tom, ze prumerny Cech se od padu byvaleho rezimu ve svem mysleni bohuzel vubec nezmenil. Mate pravdu, ze slechticke tituly jsou v nekterych zemich zruseny, ale nic to nemeni na faktu, ze clovek s aristokratickym puvodem zustane aristokratem ve svem smysleni, vystupovani a take vzezreni. A je jedno, zda titul pouziva nebo ne! Ano, knize (chcete-li pan Schwarzenberg) se pri proslovu noveho prezidenta usmival, ale ja se mu vubec nedivim. Byl to pohled skutecne usmevny - neco jako predseda JZD prezidentem republiky...... Staci nebo chcete jeste dalsi vysvetleni?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.