Kateřina Brožová: Mám zvířecí cítění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kateřina Brožová: Mám zvířecí cítění!

Kateřina Brožová má zvířecí cítění.
Kateřina Brožová má zvířecí cítění. (Aha! – Marek Pátek)

Celá parta herců ze seriálu Cesty domů přišla do pražské zoo pokřtít malou žirafu Lianu, která se narodila v půlce února. Nejvíce se nad zvířátkem rozněžnila Kateřina Brožová (44).

„Nevím, které mládě mě nadchlo dřív, žirafka je nádherná, ladná, ušlechtilá, popřála jsem jí, aby měla krásný a dlouhý život a aby byla výjimečná. Slůňátko je tak maličké a vidět ho takto zblízka je hodně dojemné. S dcerkou Kačkou jsme sem dřív chodívaly poměrně často, teď je to složitější. Bydlíme za Prahou a Kačka má hodně kroužků a já momentálně zkouším v divadle, takže je těžší zkoordinovat náš volný čas. Ale brzy se do zoo vypravíme. Obě máme zvířata moc rády, já o sobě říkám, že mám zvířecí cítění,“ říká herečka.

 

Kateřina Brožová rozhodně neobdivuje zvířata pouze v zoo. „Máme koně, vždycky jsem žila obklopená psy, kočkami, teď máme doma i křečky a morčata. Jestli existuje reinkarnace, určitě jsem byla v minulém životě zvíře. Nějaké svobodné a divoké, protože nemám ráda, když mě někdo svazuje,“ doplňuje herečka.

Křtu se ještě zúčastnila Tereza Kostková, Igor Bareš, Vendulka Křížová, Klára Jandová, Bára Lukešová a Kristýna Janáčková. Někteří z herců přivedli i své potomky.



Přečtěte si
eisenbieger
10. 3. 2013 • 12:01

to je presne co potrebuje bulvar , peknou babu ktera zije sama a chlapi se po ni ohlizej...pekna predstava si s takovou uzivat , ma sex appeal , krasny roky , mekky vyraz a peknou karieru ...a ty krasny kozary

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.