Farmář hledá ženu: Takhle vypadalo hromadné rande – pět minut a dost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Farmář hledá ženu: Takhle vypadalo hromadné rande – pět minut a dost!

Farmář hledá ženu - první rande
Farmář hledá ženu - první rande (TV Prima)

Výběr farmářů toužících po lásce se zredukoval na pět a největší zájem je pochopitelně o »pštrosí mámu« Janu. Všichni se poprvé tváří v tvář setkali se svými nápadníky, ale na seznámení měli pouhých pět minut. Co během nich zjistili?

Farmáři Josef, Vladislav, Mirek a Zdeněk i jejich kolegyně Jana se dočkali po sedmi příznivcích, kteří dostali možnost ulovit jejich srdce. Na přílišné důvěrnosti však nebylo příliš času, protože Laďka Něrgešová bedlivě hlídala stanovený časový limit.



Hvězdou třetí řady Farmáře je samozřejmě Jana. Žena se totiž v této reality show ještě neobjevila, a tak jsou na ni zvědaví nejen nápadníci, ale také televizní diváci. O její přízeň se snaží trojnásobný rozvedený tatínek Martin, i výrazně mladší Petr. Celkem má Jana na výběr sedm adeptů, z nichž si zvolí maximálně čtyři potenciální farmáře. Kdo to bude? To zjistíte už dnes večer na Primě.





Přečtěte si
jity
7. 3. 2013 • 13:19

Ale málokterá žena vydrží být někde na farmě zavřená a znát jen práci. Chtěla bych vidět, která v dnešní době by si to nechala líbit. Obzvlášť v zimě, někde v horách, když je okolí zapadané sněhem všude zima a tma, brr. Bylo by mi tam smutno.

babatomanija
7. 3. 2013 • 12:20

tam najít lze jen stěží. Tihle exhibicionisti možná hledají levnou pracovní sílu a mnohé ženské se chtějí jen provda, protože jim tikají biologické hodiny. Smutná podívaná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.