Proč Bohdalovou vyhodil její kámoš Troška z Babovřesek? Známe pravdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Proč Bohdalovou vyhodil její kámoš Troška z Babovřesek? Známe pravdu!

Role drbny pro Bohdalovou nebyla vhodná. Prý na ni byla Jiřina moc nóbl.
Role drbny pro Bohdalovou nebyla vhodná. Prý na ni byla Jiřina moc nóbl. (Koláž Ahaonline.cz)

Nová Troškova komedie Babovřesky trhá rekordy a kritici se mohou zbláznit. Od premiéry ji vidělo přes 411 tisíc lidí, na Slovensku téměř 60 tisíc diváků. Málokdo ale tuší, že obsazení nejúspěšnějšího českého filmu desetiletí mělo vypadat úplně jinak! Někteří herci se ale cítili »uraženi« že jim režisér lidových komedií nabídl roli, jiní byli zase příliš nóbl a do Troškovy komedie se nehodili.

Ondřej Vetchý (50) a Ondřej Sokol (41) – Starostu fiktivní vísky Babovřesky, kterého ztvárnil Pavel Kikinčuk měl původně hrát Ondřej Vetchý. Na toho si režisér Troška myslel dlouho. Faráře Šoustala měl zase místo Lukáše Langmajera ztvárnit herec známý především z Partičky na Primě Ondřej Sokol. Nakonec to ale nedopadlo. „Pan Troška je oslovil, ale oni odmítli.

Oficiálně z časových důvodů, jenže ti dva machři se snad cítili být asi uraženi, že by měli hrát v lidové komedii u Trošky. Chodili a vyprávěli, že to by bylo pod jejich hereckou úroveň. Jen aby oba nebyli jednou rádi i za malý štěk, za nějakou epizodku,“ řekla Aha! jedna z členek Troškova štábu, který už od konce května bude točit pokračování úspěšné komedie!



Zdeněk Troška (59) – „Jsem rád, že se mi podařilo skvěle obsadit můj film a byla to bezvadná parta. S většinou z nich se těším letos na pokračování. Bude to pro mě opět ta nejhezčí dovolená na světě,“ prohlásil Troška. »Uražené« odmítnutí rolí v novém Troškově trháku nadzvedlo i jednu z hlavních postav Veroniku Žilkovou. „Někteří mi i říkali, jak v tom můžeš hrát, v takový blbosti. Mně je ctí, že můžu hrát v nejúspěšnějším filmu a už při natáčení jsem to říkala a věděla. A Zdeňovi za to moc děkuju,“ dodala Žilková.

Jiřina Bohdalová (81) – Vrchní drbnu Horáčkovou, kterou skvěle zahrála herečka Jana Synková, měla původně hrát také jiná herečka, hvězda hvězd. „Zdeněk si původně myslel na Jiřinu Bohdalovou. Dlouho s tím tak nějak koketoval, ale pak mu přišla moc nóbl na takovou drbnu. Jiřinku má moc rád a říká o ní sám, že je to ta nejlepší herečka, kterou tenhle národ má. Nakonec zvolil Janu Synkovou a udělal dobře,“ míní žena ze štábu.

Co k tomu herečka řekla

V momentě, jak jsme herečce položili otázku, že Troškovy Babovřesky trhají rekordy a jsou veleúspěšné a zjistila, že se jí chceme zeptat na tuto komedii, zasekla otázku v polovině a velmi slušně odpověděla:
„Nezlobte se, moc se omlouvám, ale o ničem  takovém se rozhodně bavit nebudu, na shledanou, nashledadnou,“ a položila telefon.



Martin Kraus (29) – V komedii se ale na poslední chvíli i přeobsazovalo. Roli Adama, který se zamiluje do farářovy sestry Ivany, skvěle ztvárnil Jan Dolanský. Původně se ale pro roli počítalo s českým Belmondem Martinem Krausem, známým ze seriálu Cesty domů. Při kamerových zkouškách ale tvůrci zjistili, že spolu s Lucií Vondráčkovou k sobě moc neladí. Tak ho přeobsadili. Krausovi to prý bylo líto velice líto.

Co k tomu herec řekl

Nechtěl se o ničem bavit se slovy, že práce a nabídek má nyní dost.

 



Přečtěte si
jiriforman
8. 3. 2013 • 15:41

My si dáváme před tím klystýr, ale tebe boháč nepropláchne a rovnou ho strčí do tvé smrduté špinavé kloaky. To je pak v jeho vytahaných teplákách smradu jako v Cařihradu.

jiriforman
8. 3. 2013 • 15:39

No, moje ne, ale ty by jsi ukázala, že máš na víc. Ale na tobě je vidět, že kde nic není ani smrt nebere.

hillaarkaa
8. 3. 2013 • 11:32

Zbytečná ztráta času,tvé IQ tykve to stejnak nezvýší

verona010
8. 3. 2013 • 10:45

Bohdalka si myslí že je herečka? Snad herka.Jednou bude žebrat o roli jako vždy.A co se týká toho kradení chlebíčků, to je pravda. Nosí sebou igelitky aby nakradla co nejvíce z prostřených stoolů.Je nenažraná.

hillaarkaa
8. 3. 2013 • 08:34

Lepší vesnická slépka než buzzík se svým zahovnělým

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.