Přátelé Trošky tvrdí: Glazar v chudobě nežije! Dal mu režisér prachy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Přátelé Trošky tvrdí: Glazar v chudobě nežije! Dal mu režisér prachy?

V druhém díle Glazar má hrát biskupa.
V druhém díle Glazar má hrát biskupa. (Jindřich Mynařík / Blesk)

Hvězda Kameňáků Václav Glazar (66) si postěžoval, že si nemohl zahrát v prvním díle v současnosti velmi navštěvované komedie Zdeňka Trošky (59) Babovřesky. Režisérovým kamarádům se to ale nelíbí a rozhodli se promluvit. Glazar sice roli nedostal, ale Troška mu za ni údajně zaplatil.

Glazar si postěžoval, že ho Troška do Babovřesek neobsadil proto, aby se komedie nepodobala Kameňákům. Stejně dopadli herecké legendy Lubomír Lipský (89) a Jan Skopeček (87). Tak to chtěli po režisérovi producenti. Glazar to cítil jako křivdu, jenže…


„Co se rozčiluje, že nedostal roli a naříká, že nemá peníze!? Vždyť mu je Zdeněk dal, protože si Vašek pořád naříkal, že žije v chudobě a nemá ani na činži,“ prozradila jedna z blízkých Troškových kamarádek, která Glazara zná patnáct let. Herec ale tvrdí, že to není pravda. „Nic jsem nedostal, to je nějaká kravina. Vzal jsem to na vědomí, že nechtějí, aby se to podobalo Kameňáku,“ řekl Aha! Glazar.


„On pořád vypráví, jak se s Helenou Růžičkovou znal dvacet let a jak spolu spolupracovali. Vždyť to není pravda. Oni se poznali a začali spolu kamarádit až tak čtyři pět let před její smrtí. Helena si ho zamilovala, protože byl stejné nátury, jako byla ona, a protože měli stejný smysl pro humor. Dneska si ten Venca hraje vlastně na Růžičkovou a do úst si nevidí. V chudobě rozhodně nežije, kamarádi mu pořád něco nosí, dávají mu peníze. A když nemá deset nebo dvanáct tisíc na činži, no tak to holt musí vyměnit za garsonku a ne bydlet pomalu v centru Prahy,“ pokračovala v kritice Glazarova známá.


V druhém díle Babovřesk, které začne Troška se svým týmem natáčet na konci května, už by si ale Václav zahrát měl. A to biskupa, který přeloží faráře Šoustala (Lukáš Langmajer) do jiné vesnice.



Přečtěte si
pavlina1212
14. 2. 2016 • 20:44

Údajný nájem 12 tisíc korun? to určitě neplatí. Co já vím, není ochoten platit ani služby za svého přítele, který s ním už roky bydlí. Nezmohli jsme nic. Za tohoto člověka platíme my v domě 6 tisíc ročně služby za jeho spolubydlícího, protože V.Glazar opakuje majiteli, že bydlí v bytě sám. To ale není pravda, víme to dobře. Takže nechce platit ani to, co platí ostatní v domě, natož 12 tisíc.

jakeline
17. 8. 2014 • 16:38

Brousil si zuby na majetek Růžičkové ale vše naštěstí dopadlo jinak!

anada
8. 3. 2013 • 17:23

Herec??? Pamatuji si ho dětských let, pracoval na poště, rozvážel balíky. Po revoluci si pronajal kino, ale podnikání mu nešlo, tak se vydal do Prahy. Gayjové jsou všichni stejní, rádi se předvádí.

nitram1
1. 3. 2013 • 20:50

Tohle je herec? Vzdyt v Kamenaku byl prisernej, se nedivim, ze ho producenti nechteji, ja bych mu roli taky nedal. Je to sileny, jak tenhle zhrzenec fnuka. Si poridte garsonku a bezte neco poradnyho delat! Lidi jsou na tom hur, nez Vy, kterej si hraje na herce,.. ale na to Vy nikdy mit nebudete. Kdyby za neco stal, hral by treba v serialech,... ale asi to jeho umeni nebude tak oslnujici. ROLI NEDAVAT, CELE TO PADNE DOLU A BUDE TO HORSI!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.