Modelka Jordan: Napřed potrat a teď… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Modelka Jordan: Napřed potrat a teď…

Jordan s manželem a dětmi Harveyem a Juniorem (v náručí).
Jordan s manželem a dětmi Harveyem a Juniorem (v náručí). (: Profimedia.cz)

LONDÝN – Tak moc se sexy modelka Jordan alias Katie Price (28) těšila, že konec roku, který ji přinesl tolik žalu, řádně oslaví. V červnu potratila děťátko, které čekala se svým manželem Petem Andrem. Jenže osud si s ní krutě pohrál i teď, poslední den roku 2006….

Její postižený syn se popálil!

Její syn Harvey (4), kterého má modelka s bývalým milencem, černým fotbalistou Dwightem Yorkem, se na Silvestra těžce popálil. Zranění je o to vážnější, že Harvey trpí nejen autismem, ale i částečnou slepotou a hormonální poruchou. Ta způsobuje, že je na svůj věk daleko silnější než ostatní chlapci. Pro postiženého chlapce je jakékoliv poranění desetkrát horší než pro normální, zdravé dítě.

Těžce popálené dítě bylo časně zrána na Nový rok odvezeno do nemocnice. Vystrašená Jordan okamžitě zrušila jakékoliv oslavy nového roku a dlouho plánovanou desetidenní cestu do Austrálie. Malý Harvey, kterému se lékaři snaží zachránit ošklivě popálenou nohu, bude ležet na jednotce intenzivní péče určitě ještě nejméně týden. Jordan a Pete teď tráví celé dny a noci u jeho lůžka, o jejich druhého syna Juniora Andreho (2) se stará jejich chůva. „Bože, dělej si se mnou co chceš, ale nezkoušej to malé dítě, už si toho vytrpělo víc než dost!“ prosí zoufalá máma, která se ale snaží být silná, už jen proto, aby dodala Harveymu odvahu.

„Jeho stav rozhodně není nejlepší. Jsme ale rádi, že je teď alespoň stabilizovaný,“ říká Harveyův ošetřující lékař.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.