Dara Rolins přišla o další peníze: Zmizely jí dva miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dara Rolins přišla o další peníze: Zmizely jí dva miliony!

Dara Rolins si sehnala prášky na uklidnění a odletěla na dovolenou.
Dara Rolins si sehnala prášky na uklidnění a odletěla na dovolenou. (Aha! – Marek Pátek)

Koupi domu v Mukařově si Dara Rolins (40) jen tak nepřestane vyčítat! Před pěti lety se jí nemovitost kousek za Prahou za 7 050 000 korun zdála jako výhodná koupě, ale nyní je to pro ni nesnesitelné břímě. Oproti původní částce šla už několikrát s cenou dolů, před pár dny ubrala dalšího půl milionu. Celkově tak přišla už o více než dva miliony korun.

Zpěvačka se na vlastní kůži přesvědčila, že reality jsou jednou z nejnebezpečnějších investic. V roce 2008 hledala pro sebe, dceru Lauru (4,5) a tehdejšího partnera Matěje Homolu (39) hnízdečko lásky. Do oka jí padl dům z počátku 20. století ležící nedaleko břehu rybníka. Ideální a klidné místo pro rodinu. Jenže ouha. Sotva Dara začala dům vlastními prostředky rekonstruovat, přišla krize a v roce 2010 oznámil tento nesourodý pár rozchod.


Rolins postupně začala likvidovat všechno, co jí připomínalo soužití s Matějem Homolou. Barák šel na řadu jako jeden z prvních. Ale dům jí i po několika letech stále říká paní. Dara se ne a ne jedné ze vzpomínek na vztah s lídrem skupiny Wohnout zbavit. „Ulevilo by se mi, kdyby se prodal. To říkám na rovinu. Nestál pět korun a jsou v něm uložené peníze,“přiznala deníku Aha! Rolins, která aby nalákala zájemce, už po několikáté snížila cenu.


Zpěvačka moc dobře víc, že čas jsou peníze a čím dřív chátrající dům prodá, tím dřív se může při stavbě nového hnízdečka lásky v Tuchoměřicích s Patrikem Vrbovským alias Rytmusem (36) rozšoupnout. Dostavba nového baráku se jaksi zastavila, zřejmě potřebuje finanční injekci a ta přijde až s prodejem domu v Mukařově.

Na Dařiny domy se podívejte v galerii:




Přečtěte si
cleopama
28. 2. 2013 • 20:21

když se někdo otáčí a dává napít dítěti, tak se rozhodně plně nevěnuje řízení. Přestaňte už neustále vypisovat ty vaše smyšlené polopravdy a smiřte se s tím, že vaše živitelka byla soudem uznaná vinnou ať se vám to líbí nebo ne. Může být ještě ráda za ten směšný trest co dostala.

pavucinka
28. 2. 2013 • 14:44

Vypadá to, že Darinka podstoupila plastickouz operaci nosíku. není to zbytečné? Zpěvačka nemusí být krasavice a ona hezká byla. Cenu bych nesnižovala, protože tak nepřímo ybízí zájemce k čekání na další snížení ceny. Proč se lidi bojí nakiupovat? Vždyť tak tu krizi vytvářejí., je třeba prodávat,nakupovat ,vyrábět. Jinak krize neskončí a některým koumákům to i vyhovuje.

mirkazam
28. 2. 2013 • 12:47

s romem?? Vždyť ona je taky čobolka.Nedávno o tom Rytmusem mluvili.

zadnice
28. 2. 2013 • 11:33

No tak se vrátí zase "rejžovat" na Slovensko, čo bolo to bolo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.