Budeš platit, Primo! Vyhozený Pomeje vysílá armádu právníků, chce statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Budeš platit, Primo! Vyhozený Pomeje vysílá armádu právníků, chce statisíce!

Pomeje bude VIP zprávy podávat poněkud agresivnějším stylem než Gottová s Něrgešovou.
Pomeje bude VIP zprávy podávat poněkud agresivnějším stylem než Gottová s Něrgešovou. (TV Prima)

Moderátor Jiří Pomeje (48) je expertem na dramatické a bouřlivé rozchody. Ať už s partnerkami nebo zaměstnavateli. Poté, co ho Prima minulý týden nemilosrdně odpálila ze svých VIP zpráv, se ale chce Jiří bránit a do boje povolává právníky. Ve hře je údajně až 300 000 korun.

Po vyhazovu z Primy Pomeje tvrdil, že přišel o 120 tisíc a výpověď mu přišla zvláštní i z toho důvodu, že prý dostal nedávno přidáno. Z televize teď chce peníze dostat, s čímž mu má pomoci tým právníků v čele s podnikatelem Pavlem Páskem. Podle informací Blesku jde o odstupné, na které měl mít moderátor nárok, jenže…

Prima se nechce k ničemu vyjadřovat. Její mluvčí Václav Mazánek nicméně prozradil, že Jiří Pomeje byl externista a vše tedy záleží na smlouvě, kterou měl s televizí podepsanou. „Je to interní informace, která je mezi Primou a moderátory či herci,“ řekl ještě mluvčí. A do řeči náhle není ani Pomejemu, který se nejspíš obává, že by tažení svých právníků mohl neuváženým výrokem zničit. „Já teď peníze neřeším, to je věc právníků, ti se o všechno postarají,“ prohlásil nicméně Jiří v jasném poselství pro zástupce televize.

A o kolik peněz vlastně jde? Ani jedna strana se k tomu zatím nechce vyjadřovat. Mělo by jít nicméně o tři až pět platů, tedy o 180 až 3000 tisíc korun.



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.