Kostková se chudoby nebojí: Její muž Petr Kracík se znovu uchází o post ředitele divadla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kostková se chudoby nebojí: Její muž Petr Kracík se znovu uchází o post ředitele divadla!

Kostková i Kracik se nemusejí trápit, jejich finanční zásoby jsou tučné.
Kostková i Kracik se nemusejí trápit, jejich finanční zásoby jsou tučné.  (Kundrát Hykl / Aha)

Mnozí by v její kůži šíleli obavami a zžírali se nejistotou, co bude. Herečka Tereza Kostková (36) si ale s výpovědí svého muže Petra Kracika (54) z Divadla pod Palmovkou hlavu neláme. A i přesto plánuje, že svou práci razantně omezí, aby se mohla věnovat synovi Tondovi (6), jenž jde do první třídy.

Divadelní režisér a bývalý ředitel Divadla pod Palmovkou byl odvolán po 21 letech působení, aby se soubor oživil novým vedením. I tak se ale do nového konkurzu může přihlásit, jen se zcela novým konceptem. „Petr se přihlásil, prezentoval svůj projekt, který jsem četla a přišel mi velmi dobrý. Jak to ale dopadne, závisí na komisi,“ prozradila Nedělnímu Aha! Kostková, která se o chod rodiny po finanční stránce bát nemusí.


Coby populární herečka a moderátorka totiž patří mezi nejobsazovanější hvězdy a konto má tak opravdu nadité. „Jak tedy konkurz dopadne, nijak nesouvisí ani s Toníkem ani s financemi. Tím svůj život ani rozhodnutí neřídím,“ dodala Kostková, která tak sáhne do úspor a bude si užívat chvilky se svým synkem, kterého čeká velký životní předěl, u něhož Kostková coby správná matka nesmí chybět!




Přečtěte si
zadnice
25. 2. 2013 • 10:31

...Kostkových...

zadnice
25. 2. 2013 • 10:30

"Mnozí by v její kůži šíleli obavami a zžírali se nejistotou, co bude". Mnozí ano, když pracují za podprůměrný plat ano a když přijdou o práci, tak jim starosti opravdu nastanou. Jde opravdu o uživení nejen sebe, ale celé Rodiny. To ovšem u Kasrkových nepřichází v úvahu.

pelagie
24. 2. 2013 • 14:09

ty jsou všichni silně za vodou ...přece je nebudete litovat ...mají nahrabáno za ty jejich " seriály, " které jsou mimochodem obludné a ona je schopna hrát snad ve třech najednou...

illis
24. 2. 2013 • 13:24

Ve velké vatě, plat ředitele a herečky často obsazované nejen na divadle, to nejsou drobné. Není ani dobré, když je ředitel a režisér manžel herečky , která je ve stejném divadle. Víc jak dvě desítky let si Kracik hověl na vysokém postu, takže už bylo vhodné, aby přišel možná někdo nový .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.