Karel Roden: Hraje jen za balík a štěky odmítá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Roden: Hraje jen za balík a štěky odmítá!

Bráchové spolu skvěle vycházejí. Spojuje je i vášeň k boxu.
Bráchové spolu skvěle vycházejí. Spojuje je i vášeň k boxu. (Foto Aha! – Petr Novotný, 4press, ara)

Herec Karel Roden (50) není jen nějaká obyčejná hvězdička. Zahrál si v několika amerických trhácích a je zřejmě zvyklý na to, že kde se objeví, tam točí něco velkého. Proto prý zásadně nebere ve filmech štěky. Když už, tak jen velké role! A ty taky musí být pořádně zaplacené!

Pokud někdo chce získat Rodena do svého snímku, nejenže si musí připravit pořádný balík peněz, ale i postavu, která stojí za to. Na miniroličky se prý Karel přemluvit nenechá. „Tvůrci televizního filmu o Janu Palachovi Hořící keř chtěli, aby si Roden zahrál lékaře, který se na obraze objeví asi jen dvakrát. On to ale odmítnul,“ prozradil deníku Aha! zdroj z produkce. Jenže velmi rychle se za něho našla náhrada.


„Vzal to jeho brácha. Byl velmi milý, ochotný a co vím, tak i za polovinu toho, co by inkasoval Karel,“ dodal zdroj. Marian Roden je totiž také herec, předvedl se ve filmu Bobule, ale pořád je ve stínu svého slavného bratra. Kdo ví, třeba až Karel odmítne Hollywood, tak se Marian prosadí i tam. Roden jako Roden, bereme toho levějšího...

V čem hrál Karel Roden? Podívejte se do galerie:




Přečtěte si
2arim
24. 2. 2013 • 17:44

Ano, Karel Roden udělal moc dobře proč by měl brát štěky, to je pro začínající herce a ne pro nejlepší.javascript:%20insAtCur(document.getElementById('frmCont'),%20'%20%20')javascript:%20in sAtCur(document.getElementById('frmCont'),%20'%20%20')

hufnagll
24. 2. 2013 • 09:51

Karel Roden udělal moc dobře,v takovém škváru hořící keř by asi ztratil tvář holywodského herce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.