Šárka Ullrichová: V Ulici neskončím, mám to ve smlouvě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šárka Ullrichová: V Ulici neskončím, mám to ve smlouvě!

Šárka Ullrichová
Šárka Ullrichová (Aha! – Roman Souček)

Herečka Šárka Ullrichová (38) a její postava HIV pozitivní Zuzany je v seriálu Ulice stálicí. Za roky hraní si ve smlouvě stihla vybojovat velmi zajímavé podmínky.

„Ulice pro mě představuje sedm krásných let. Říká se, že se po sedmi letech nějak sama čistí krev a člověk v pravidelných cyklech přechází do nové etapy, tak doufám, že to v tomto případě neplatí a že v Ulici ještě nějakou dobu setrvám. Smrt mi v ději nehrozí. Ve smlouvě mám napsané, že nesmím umřít,“ říká herečka o své postavě pro iDnes.cz

Je tedy jasné, že Zuzana v Ulici neskončí tragicky. Ovšem seriál není realita a ne vždycky má všechno šťastný konec. Další herečka ze seriálu, Jaroslava Obermaierová, se svěřila s ne příliš veselými momenty z natáčení. „Někdy je ale Ulice i nostalgie, protože nám řada kolegů odešla do věčných lovišť. Ať už to byli herci, kameramani nebo v jednom případě i režisér. To je trochu smutného. Ale zároveň vidím, že děti, které tam jako děti začínaly, už nejsou děti, tak je to takové fajn,“ uzavírá herečka.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.