Podivné silikony Elišky Bučkové: Implantáty jí lezou z těla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Podivné silikony Elišky Bučkové: Implantáty jí lezou z těla!

Elišce se ve vaně silikon dral zpod kůže.
Elišce se ve vaně silikon dral zpod kůže. (Foto Aha! – Filip Matušínský, klinika ESThÉ)

Myslela si, že jsme asi zapomněli na to, jak modelka Eliška Bučková (23) mlžila o plastické operaci svých prsou. Pořád dokola si mlela svou a tvrdila: „Ta prsa jsou moje!“ Stejně jako odmítá úpravu svých ňader, tak se rozčiluje nad spekulací o svojí anorexii. Jenže o přírodnosti těchto »balonů« už nemůže být ani řeč!

Celý svět českého showbyznysu teď řeší rozchod modelky a zpěváka Václava Noida Bárty (32). Rozchod úplně zastínil i dohady o anorexii. A Eliška už dávno zapomněla na lež jako věž. Tu pohádku o tom, že nikdy nepodstoupila operaci poprsí, podporoval i Noid. „Existují speciální podprsenky, které vyvolají tento efekt,“ hájil Bučkovou téměř před rokem.

Ta sama doplatila na svou až příliš vychrtlou postavu. Deník Aha! přináší fotografie jako důkaz. Při pracovních aktivitách, kdy se modelka cachtala polonahá ve vaně, se její silikon rýsuje tak viditelně, že ani laik nemůže pochybovat a je si jistý, že poprsí je všechno, jenom ne přírodní. S tím souhlasí i známý plastický chirurg Libor Kment. „Ta fotka není pro Elišku ideální. Je dost vidět hrana implantátu,“ potvrdil domněnku lékař z kliniky ESThÉ.

Co ještě řekl plastický chirurg Libor Kment?
„To že je ta hrana tolik vidět, je dané asi i světlem a také prádlem, které jí zvedá prsa nahoru. Implantáty nemá přehnaně velké, ale nevím, zda je má uložené pod žlázou, nebo pod svalem. Podle fotek bych i řekl, že jen pod prsní žlázou, a tím je obrys implantátu, zejména v horní části, dost viditelný. Mohl by být uložen i pod svalem.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
anezat
25. 2. 2013 • 15:49

hillaarkaa
24. 2. 2013 • 08:30

Úchylní Harmasáni škrabáčtí se nemohli sáhnout,že jim její dudy leží v žaludku??!! Tohle tety s vytahanejma pytlema od zmijí nestráví....

mirkazam
24. 2. 2013 • 07:28

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.