Tereza Kostková (36) řeší problém: Výpověď! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Kostková (36) řeší problém: Výpověď!

„Já se o svého muže klidně postarám, konto mám nadité!“ jako by říkala Kostková..
„Já se o svého muže klidně postarám, konto mám nadité!“ jako by říkala Kostková.. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Jindřich Starý, Roman Souček)

Obrovské zemětřesení čeká v příštích dnech českou divadelní scénu. Hned několik divadel musí vyměnit své ředitele, a herci se tak právem bojí o svá místa, která s příchodem nového šéfa nejsou nikdy jistá. První »obětí« se už stal manžel Terezy Kostkové (36) Petr Kracik (54), který byl odvolán po 21 letech šéfování Divadla pod Palmovkou! „Nechci o tom vůbec mluvit, děkuji,“ odbyl nás Kracík, který se teď bude muset ohánět. A sama Kostková se také bojí o místo.

Vyhazov Kracika
Kracikova žena Tereza, hlavní hrdinka primáckých Cest domů, se před časem rozhodla, že omezí práci a bude si užívat. Teď možná bude muset svůj záměr přehodnostit. „Jak uživím rodinu? Na to snad nejsem sama, o dítě se staráme dva,“ řekla Aha! před časem Kostková, kterou finance očividně vůbec netrápí, jen ať se stará mužíček. Kracik se tak bude muset snažit, aby se co nejdříve uchytil někde jinde. „Chci teď práci omezit a věnovat se co nejvíc Toníkovi, který jde do první třídy,“ prozradila Kostková, jejíž muž má naštěstí šance na návrat a mohl by znovu obsadit ředitelský post. „Do konkurzu na ředitele se mohou přihlásit i současní šéfové zmíněných divadel. Důvodem výměny je příliš dlouhé angažmá dosavadních ředitelů, nikoliv jejich neschopnost či pochybení,“ uvedl radní pro kulturu Václav Novotný.



Obavy Macháčkové
Ostatní členové divadla však mají strach. „Jsme v očekávání, co s námi vlastně bude. Nemám ráda velké změny,“ obává se herečka Kateřina Macháčková. Ta působí hned ve dvou divadlech, která budou měnit ředitele. „Týká se to i Divadla Na zábradlí, ale jsou to dva oddělené konkurzy,“ vysvětlila Macháčková. Momentálně je na vše sama a na rozdíl od Kracika nemá partnera, který by ji psychicky i finančně podpořil. Přeci jen Kostková patří mezi nejobsazovanější herečky současnosti, a tak je její konto opravdu tučné.

Jaké další rány osudu Macháčkovou postihly?
Její matka Věra Štiborová (86) ji celý život tak kontrolovala, aby neudělala stejnou chybu jako ona – otěhotněla totiž na konzervatoři, kterou proto nedodělala. „Nutila mě dokonce k interrupci,“ povzdychla si Macháčková, které matka rozvrátila dvě manželství. Trable ale měla i s otcem, slavným hercem a režisérem Miroslavem Macháčkem (†69).  Ten byl tři měsíce hospitalizován v Bohnicích a se svou dcerou se po rozvodu moc nestýkal.



Přečtěte si
danuska555
11. 4. 2013 • 16:11

 uz je Prekostkovano---mela by zmizet zase at jde se vystrkovat jinam! Furt hlasa do eteru jak, ma plne - konto, tak ar drepi doma!

gordon
24. 2. 2013 • 23:38

docela tomu věřím

gordon
24. 2. 2013 • 23:37

gordon
24. 2. 2013 • 23:36

taky se nedíváme na pořady, kde se objeví Kostková,ať je to seriál nebo moderování pořadů.Už nám leze krkem,i do reklam se nacpala.

gordon
24. 2. 2013 • 23:33

úplně s tím souhlasím, bez Kracíka se pomalu nevědělo,že nějaká Tereza Kostková existuje,byla tuctová,stejně jako Bára Munzarová či Bára Kodetová(ta to vyřešila sňatkem se Šporclem a jistí počtem dětí).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.