Jan Saudek (77) šokuje: Chci si udělat další dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Saudek (77) šokuje: Chci si udělat další dítě!

Otcovské radosti s Matějem prožívá Jan Saudek naplno.
Otcovské radosti s Matějem prožívá Jan Saudek naplno. (Aha! Jaroslav Benda)

Známý fotograf Jan Saudek je sice ve věku, kdy by druzí byli rádi, že vůbec vstanou z postele, ale netají se tím, že má stále dost sil k tomu, aby zplodil dalšího potomka.

Když se Saudek ohledne za svým životem, může na sebe být právem hrdý. Za sebou má nejen stovky oceňovaných fotografií, ale 12 dětí, bezpočet vnoučat a dokonce i pravnuka.

Fotograf se ale ani před osmdesátkou nechystá do důchodu a hrdě dává na obdiv svou nehynoucí energii. „Ještě bych si rád pořídil mimino. Nejraději dceru. Kdy to bude, zda ještě letos, nebo později, neřeším, ale rozhodně ještě jednoho potomka chci,“ překvapil Saudek na webu Herminapress.cz



A co je tajemstvím jeho vitality? Denně spořádá 20 deka špeku, který zapíjí whisky. Jedna láhev mu prý vydrží maximálně tři dny. „Je třeba vyvarovat se přemíry zeleniny. Ta tělu ani duchu příliš neprospívá a navíc mně osobně nechutné,“ tvrdí odvážně Saudek.

1459572:gallery:true:true



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.