Marešovy Vánoce? Za čtvrt milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marešovy Vánoce? Za čtvrt milionu!

Leoš Mareš si i s přítelkyní Monikou Poslušnou potrpí na drahé značkové oblečení, a proto se vypravili nakupovat do Dubaje.
Leoš Mareš si i s přítelkyní Monikou Poslušnou potrpí na drahé značkové oblečení, a proto se vypravili nakupovat do Dubaje. (Aha! – Dalibor Puchta, archiv)

PRAHA – To byl ale Ježíšek! Moderátor Leoš Mareš (30) měl letos se svou přítelkyní Monikou (31) opravdu bohatou nadílku! Jak sám Mareš pod tlakem moderátorského kumpána Patrika Hezuckého včera v ranní show na Evropě 2 přiznal, odjel na čtyři dny s přítelkyní během Vánoc nakupovat do Dubaje.

Ubytovali se v nejlepším hotelu světa Burj-Al-Arab a přes den nakupovali oblečení a doplňky od slavných návrhářů. Celý výlet je tak vyšel na čtvrt milionu korun!

Páreček, který svého ročního syna Jakuba nechal doma, se zabydlel ve 42. patře sedmihvězdičkového hotelu, kde měli restauraci jenom pro sebe. „Byly tam jenom sendviče,“ popsal nabídku jídla Mareš do éteru. A kolik je stály tři noci v hotelu, kde jsou koupelny z pravého zlata, nejjemnější irské ložní prádlo a mramor z Itálie? „Sto tisíc,“ přiznal Mareš. Ceny u nejlevnějších apartmánů totiž začínají v hotelu na 22 000 Kč, mezi nejdražší patří královské apartmá za 620 000 korun za noc.

Moderátor, který do Spojených arabských emirátů letěl jen proto, že se tam dá značková móda koupit mnohem výhodněji než v Česku, pak utratil za oblečení dalších více než 100 000 korun!

Mareše potěšil například kabát od Tommyho Hilfigera (6000 korun), oblek od Yvese Saint Laurenta (15 000 korun), pásek od Calvina Kleina (1100 korun) či boty od Dolce & Gabbana (4000 korun).

S prázdnou samozřejmě neodjela ani Marešova přítelkyně Monika. Ta si koupila třeba trička DKNY (3000 korun), nebo pásek od Dolce & Gabbana (1300 korun). Za čtyři dny stihli pak oba nakoupit i dárky pro své přátele, rodinu a malého synka Jakuba.

Celkově – i s letenkou – tak přišly Leoše Mareše letošní Vánoce na čtvrt milionu korun.Aha!: A to se vyplatí!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.