Seznamte se! Tahle ošklivá babka je žena herce Pavla Kikinčuka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Seznamte se! Tahle ošklivá babka je žena herce Pavla Kikinčuka!

Hercová manželku změnili maskéři v babku během půl hodiny.
Hercová manželku změnili maskéři v babku během půl hodiny. (Koláž Ahaonline.cz)

Jsou lidé, kteří stárnou s grácií a i po letech vypadají takřka stejně. Jako třeba herec Pavel Kikinčuk (53), který ztvárnil legendárního Šimona Pláničku ve »Slunce, seno, ...«.

Jsou ale i tací, kteří zestárnou o desítky let během pár minut! Třeba jeho manželka Jindřiška. Tu si totiž maskéři komedie Babovřesky vzali do parády a udělali z ní během půl hodiny tak ošklivou pajdavou babku, že jí ani její manžel, který s ní ve filmu hrát, nepoznal!

„Doslova jsem se lekl. Vůbec jsem ji nepoznal. Najednou se ke mně na place začala lísat nějaká stará, ošklivá babka, a já jí taktně naznačil, ať toho nechá. Jenže ona, že je prý moje žena Jindřiška!,“ smál se Kikinčuk, který ztvárnil starostu Stehlíka. A své ženě dokonce natáčení pěkně »zpříjemnil«. Svou milovanou sejmul dveřmi, když ho šmírovala, a ještě se tomu smál: „Měla si tu štěnici! Odposlech ukončen!“


Mimo kamery na ni ale byl jako mílius. „Vžila se do role tak, že pajdala, i když kamera neběžela,“ dodal Kikinčuk, jehož žena si zahrála i v dalších Troškových filmech Doktor od jezera hrochů a Nejkrásnější hádanka.




Přečtěte si
janouch62
19. 2. 2013 • 19:26

..je proti ní roštěnka.Nejdříve jsem myslel, že je to stará Štiková

zlatko.
18. 2. 2013 • 19:59

Konecne vime jak vypada evinka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.