Iveta Bartošová touží po návratu: Oživuje Sepéšiho (†25)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iveta Bartošová touží po návratu: Oživuje Sepéšiho (†25)!

Petr Sepéši a Iveta Bartošová v roce 1983.
Petr Sepéši a Iveta Bartošová v roce 1983. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Iveta Bartošová (46) hvězdou koncertních pódií napříč dvěma republikami? Ne, to není sci-fi! Takové smělé plány má muzikant Felix Slováček (69), který chystá se zpěvačkou podzimní turné nejen v Česku, ale i na Slovensku, kde by měly zaznít nejen Ivetiny vypalovačky, ale i duety, které nazpívala se svou první láskou, tragicky zesnulým Petrem Sepešim (†25).

Slavné duety Knoflíky lásky, My to zvládnem nebo Červenám tak znovu ožijí. Iveta nikdy nezapomněla na Sepešiho, do kterého byla bláznivě zamilovaná. „Petr byl můj první chlapec, muž mého života, moje krásná minulost. Zbavil mě panenství,“ přiznala Bartošová o Petrovi, který zemřel v červenci 1985 při nehodě na železničním přejezdu ve Františkových Lázních v ojeté Škodě 100, kterou si s Ivetou pořídili za 4700 korun.


Stanout na pódiu nebude pro Ivetu rozhodně snadné, zvlášť když se jí prostřednictvím písní vybaví smutné vzpomínky na Sepešiho, kterého nahradí Felix Slováček junior. „Duety, které Iveta zpívala s panem Sepešim, by měl zpívat můj syn,“ prozradil Slováček, který jako jeden z mála v Bartošovou věří. I přesto, že zpěvačka ještě nestihla uskutečnit koncert, který televize Pětka zrušila, už s Felixem Slováčkem domlouvá další. „To turné by mělo být zřejmě na podzim, ale ještě je to ve fázi jednání. Iveta zpívala výborně, jde o to, aby se našli sponzoři nebo agentura, která to zaštítí,“ řekl deníku Aha! Slováček.


Stejného názoru jako on je i Ivetin milenec a ochránce Josef Rychtář (54). „Iveta je na tom dobře nejen psychicky, ale i fyzicky, koncert by zvládla klidně i dnes,“ řekl Rychtář.

Teprve čas ukáže, jestli se jeho naděje vkládané ve zpěvačku, promění v realitu.



Přečtěte si
meyerova
16. 2. 2013 • 23:45

Jsi blbka, víš to ? Vys.er se už na mladého Rychtučiho a přestaň si otírat hubu o potomky.To se tady nepěstuje. Tohle přirovnání se Sepéšim setsakra hulhá. Jsi závislačka, jdi k doktorovi a nebo začni něco pořádněho dělat. Nebo skončíš jako naše hvězda jasná z Uhří vsi. V kleci.

meyerova
16. 2. 2013 • 23:40

Francko, ty jsi dement. Tvé jednostrannou zaujatostí rozesmíváš. Díky. Fetka tě nezajímá, jen meleš kraviny na jedno a to samé téma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.