Krutý žert na účet Bartošové: Bývalý partner ji chce zničit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutý žert na účet Bartošové: Bývalý partner ji chce zničit!

Iveta Bartošová je v šoku!
Iveta Bartošová je v šoku! (Pavel Machan, Marek Pátek / Paparazzi)

Termín svatby Ivety Bartošové (46) je na světě! Přesně 6. dubna má zpěvačka říct »Ano« svému příteli Josefu Rychtářovi (54). Tahle informace se ale nikdy nikde neměla objevit. Kdo se Bartošové mstí? Proč už o datu ví tolik lidí?

Svatba je pro Bartošovou jedno z citlivých témat. Jednou už se vdávala a veselku si téměř vůbec neužila, protože se tam objevilo mnoho zvědavců. Proto se s Rychtářem rozhodli, že pokud vstoupí do svazku manželského, budou se to snažit utajit.


Jenže nyní se na facebookovských stránkách Ivety Bartošové, které zprovoznila TV Pětka, objevil termín svatby. „Dostala jsem nabídku k sňatku a můžu vám všem sdělit, že jsem ji s láskou přijala. Datum je předběžně na 6. 4. 2013,“ napsal někdo na stránky jménem Ivety. Jenže zpěvačka o ničem neví a informaci označila za lživou. „Je to otevřená věc, která může nastat, ale termín určitě nemáme. Nevím, kdo to tam psal, ale je to blbost,“ řekl Aha! rozčílený Rychtář.


Zřejmě tedy chce zpěvačku někdo záměrně poškodit a ublížit jí. „Ty stránky spravuje Lukáš Rejmon, se kterým se Iveta rozešla ve zlém. Ona k nim ani nemá přístup. Asi se chce zase zviditelnit,“ prozradil Aha! zdroj. Kdo je Lukáš Rejmon? Tento člověk se kdysi vydával za Ivetina manažera a správce fanklubu, se zpěvačkou se však pohádal a byl z jejího týmu vyhozen.



Přečtěte si
meyerova
16. 2. 2013 • 18:52

Jo,jsem chytrá.A aspoň nejsem úchyl jako ty. Jsi zapšklá, nesoudná osoba co si tu honí své ego.

franckajagrova
15. 2. 2013 • 19:59

tO ANI NEVÍTE,že za Ivetu psal sprostárny Rychtář a jeho syn..

franckajagrova
15. 2. 2013 • 19:57

HELE TY CHYTRÁ,NOVÁ MÁ OTEVŘENÝ FB VŠEM..NAPŘÍKLAD AHA Z NĚJ STAHOVALO FOTKY A DĚLALO ČLÁNKY ! KDYBY O ZÁJEM NESTÁLA,MĚLA BY PROFIL UZAVŘENÝ !

jenka
15. 2. 2013 • 18:50

Neměla jsem žádnou zkušenost s facebookem a naskytla se mi příležitost nahlédnout do facebooku své neteře žijící v zahraničí. Přihlásila jsem se, ale moje štěstí a euforije z konverzace nemělo dlouhého trvání. Mým jménem s neteří komunikoval urážlivým způsobem někdo neznámý. Ten prohlásil, že už se neozvu, a ona na to po nějakých urážkách logicky reagovala, že se ozvat nemusím. Pro mě to bylo zděšení. Neviděla jsem jiné řešení, než s facebookem se navždy rozloučit. Ivetě doporučuji - pokud se nechce docela znemožnit, ať se nevrhá na novoty, ale ať znovu zatrénuje na svých hlasivkách. Ve zpěvu byla vždycky kouzelná. Zpívala kouzelně něžně a na to, co předvádějí fuj tajbl Helena V. a Lucie B. s opovržením taky má, ale je dobře, že je svá a nekopíruje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.