Podvod ve VIP Prostřenu: Celebrity předstírají, že vaří... a shrábnou 40 tisíc! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Podvod ve VIP Prostřenu: Celebrity předstírají, že vaří... a shrábnou 40 tisíc! +VIDEO

Burešová, Drobný, Sypal (zleva) na večeři neměli tušení, že Županič (vpravo) nevařil sám.
Burešová, Drobný, Sypal (zleva) na večeři neměli tušení, že Županič (vpravo) nevařil sám. (FTV Prima)

Celebrity si z VIP Prostřeno! udělali výdělečný obchod. Zatímco »smrtelníci« musí v show vařit sami, některé známé tváře to mají předem vymyšlené. Nejenže hospoda, ve které se večer odehrává, má reklamu, ale jídlo za účinkující připraví profesionální kuchař. Nemusí pohnout ani prstem a inkasují za to 40 tisíc korun! Co je to za nechutný podvod?

V pořadu o vaření by mělo jít hlavně o to, aby se hvězdy předvedly u plotny. Jenže některým to zřejmě není po vůli a raději si najímají profesionální ruce. Jasným příkladem je i Ladislav Županič (69), který sám nandával jen zmrzlinu a horké maliny. Zaúřadovala nespravedlivost a herec dostal stejný počet bodů jako Saskia Burešová (66), která všechno připravila bez cizí pomoci.

Podobně na tom byla i Anife Hassan Vyskočilová (38), která se u plotny nadřela. „Nevím, jak to mám říct slušně. Ti, co se jen tváří, že vaří, tak jsou vych*aní!“ rozzuřila se Anife a ostře vystoupila i proti Primě. „Vidím to tak, že televize podvádí lidi! Dělají z nich blbce. Celebrity dostanou zaplaceno za nic,“ řekla Aha! tanečnice s tím, že přesně ví, jak by to řešila: „Kdybych byla šéfová já, tak bych je všechny z pořadu vyhodila a příště je nezvala.“

Županič se kaje

Županič se však brání. „Kdybych všechno vařil sám, nemohl bych se hostům patřičně věnovat. A podle regulí pořadu mám být i dobrý hostitel. Proto jsem si k ruce vzal profesionála, který je lepší kuchař než já. Jinak jsem se snažil, jak nejlépe dovedu,“ hájil se herec.

I další soutěžící tohoto týdne Milan Drobný (68) měl po svém boku pomocníka. Má na to však své důvody. „Točil jsem jen den před operací kyčle, takže se mi štáb snažil ulehčit práci. Třeba za mě doloupali brambory, abych na té bolavé noze dlouho nestál. Ale jídla jsem připravil a ochutil sám,“ prozradil Aha! Drobný. Od obou se inspiroval i herec Jaroslav Sypal (54), který taky nevařil sám.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
nanela
22. 2. 2013 • 10:19

ať si přepne na jiný kanál dneska má na výběr a že nevaří sami někteří to asi ani neumí ale na druhé straně mě překvapila Dáda jaká je kuchařka a Světlana taky výborná někteří kritizují dávají málo bodů ale sami umí hov.najs a klepou se na výhru mě se to líbí a pokud na to zapomenu tak si to pusím z archívu akorát mě vadí že před to nacpali obehranou trapárnu s Krampolem a ty kozí chlívky to mě taky lezou na nervy přepínám a potom zapomenu že je vaření

hillaarkaa
15. 2. 2013 • 11:41

Havěť a odnož jikernačky a Formana-buzzíka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.