Tina před porodem: Připadám si jako buřt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tina před porodem: Připadám si jako buřt!

Pro své miminko má už párek snoubenců připravené i dupačky se jménem.
Pro své miminko má už párek snoubenců připravené i dupačky se jménem. (facebook.com)

Ačkoliv se podle velikosti bříška může zdát, že by měla slovenská zpěvačka Tina Csillagová (28) rodit každým dnem, zbývá jí ještě několik týdnů. Podobně »nafouknutá« totiž vypadá moderátorka talentové soutěže SuperStar už od třetího trimestru!

„Termín je ještě daleko, ale nastala jakási chyba v programu. Nafoukla jsem se do rozměrů Auparku (jedna z nejmohutnějších staveb v Bratislavě - pozn.red.) a už od 6. měsíce vypadám, že přenáším. Ale přítel mě miluje i jako buřtíka,“ směje se čokoládová kráska, která svého prvního potomka porodí o osm let mladšímu snoubenci Richardu Lásikovi (20). „Mám se nejlíp než jsem se kdy měla a to i díky tomu, že při sobě mám člověka, který každou minutu dbá na to, aby mi nic nechybělo a aby mě činil nejšťastnější na světě,“ dodala Tina, která se už před několika měsíci stáhla z hudební scény a se svým návratem na pódia nespěchá ani po porodu!



Autor:  nik

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.